Çalışamadan sadece kitap okuyarak para biriktiriyorum ama neden mutlu olamıyorum?

Sadece kitap okuyarak para kazanıyorum, o da şöyle, kitap okudukça abim bana para veriyor, ben de gidiyorum o parayı borsaya yatırıyorum, gelen kârla altın, dolar, euro alıyorum. Dolar ve eurolarımı geçen ay mı ne, altına çevirdim. Bir de borsa hesabımdaki hisseler var. Borsa düzelse onları da satıp altına çevireceğim. Doğuda nasıl bu kadar para biriktirebildim ya, aklım almıyor ama ona rağmen hiç mutlu değilim, bu neden kaynaklanıyor? Anneme diyorum ki ne olur bir kere gidelim diyorum, tarlanın satılmasını bekle deyip duruyor. 2020'den beri bekliyoruz tık yok ama hem annem hem ablam ikisi de ayrı ayrı zamanlarda gittiler. Ablam bekârken gitmişti, annem de 20 Kasım 2024’te gitti, yani benim doğum günümde. Ben hiçbir şekilde taşındığımız günden beri bir kere bile gidemedim çünkü yürüme engelliyim ve bizimkileri ikna etmeden gitme ihtimalim %0.

Güncellemeler
1 gü
Ha bir de doğum günlerinde bayramlarda gelen paraları unutmayalım
Çalışamadan sadece kitap okuyarak para biriktiriyorum ama neden mutlu olamıyorum?