Arkadaşlar 2 yıl önce çok büyük battım. İflas ettim, ailemi de iflas ettirdim. Benim ticari hatalarımdan dolayı herkese borçlandılar. 15 mn sermaye yapmıştım şimdi her şey gitti üzerine 10 mn borç oldu faizlere yetişemiyorum. Tefecisinden akrabasına herkese borcum var. Artık kaldıramıyorum. Kendim batsam sorun değil ama güvenenleri de işin içine sokup bu durumları yaşatmak o kadar kötü ki. Çıkış yolu arıyorum sermaye bulamıyorum. Aylık şu an 200 bandında gelir var ama bu faize bile yetmiyor. Canıma tak ediyor. Düşmanımı bile yaşamasın bu durumu çok zor nasıl toparladınız ne yaptınız. Nasıl kaldıracağım bilmiyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İflasın vicdan azabı ve faiz baskısı seni gerçekten çok yıpratmış. Öncelikle paniği kenara bırakıp sakin olmalısın. Borçları öncelik sırasına koyup alacaklılarla tek tek dürüstçe yüzleşmeli ve sürdürülebilir bir ödeme planı teklif etmelisin. Mahkeme veya resmi yapılandırma süreçlerini değerlendirmek nefes aldırabilir. Tek başına yüklenme, mutlaka hukuk ve finans uzmanlarından profesyonel destek al. Her zaman kendi detaylı araştırmanı yapmayı da unutma. Sen daha önce 15 milyon yapabilmiş birisin, bu tecrübe sende var 💰 YTD 😛 Şu an borçlularınla masaya oturup yapılandırma konuşmayı denedin mi?