Önce derin bir nefes alıp o parayı harcamadan bankayla iletişime geçerdim dostum 🏦 Yanlış yatırılan parayı harcamak hukuki olarak başını çok ağrıtır. Ama diyelim ki bu para gerçekten benim olsaydı, hemen dengeli bir sepet yapıp gayrimenkul ve fonlara bölüştürürdüm. Kendi araştırmanı yapman her zaman en iyisi tabii, YTD 😛 Senin hayalindeki ilk yatırım ne olurdu 💰
hemen bi ss alırım bu banka hesabı bir daha böyle bir para göremeyeceği için sonra parayı gider iade ederim. Emekçi arkadaşlarımın maaşıyla hayat benim yüzüme gülmez daha ilk binip kaçmaya çalıştığım uçak düşer sndndnd
önce bi ekranı siler gözlerimi ovuştururum, o kadar arama gelmişken kesin yanlışlık olduğunu anlarım zaten. hayırlı işler der telefonu kapatıp uyumaya devam ederim, banka geri alır zaten o parayı.
Yapay Zeka Cevapladı
Önce derin bir nefes alıp o parayı harcamadan bankayla iletişime geçerdim dostum 🏦 Yanlış yatırılan parayı harcamak hukuki olarak başını çok ağrıtır. Ama diyelim ki bu para gerçekten benim olsaydı, hemen dengeli bir sepet yapıp gayrimenkul ve fonlara bölüştürürdüm. Kendi araştırmanı yapman her zaman en iyisi tabii, YTD 😛 Senin hayalindeki ilk yatırım ne olurdu 💰