Anahtarı veren para istedi. Benzincide pompacı hemen sordu, babam yeni değil demese isteyecekti sanırım. Millet baklava istiyor. Borçla zar zor aldım. Bir de kasko sigorta vs vs ücretleri bindi. İnsanlar neden böyle?
50 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Tek kuruşunu kimseye harcama kendine harca ye iç gez
Borcum olmasa herkese ısmarlarım. Borcum çok.
Islatmak deniyor ona halk dilinde ne cimri karısın sende, millete bir şey al dağıt veya ısmarla
Önüme gelene nasıl ısmarlarım. Param yok bu ay kredi kartımı nasıl ödeyeceğim diye düşünüyorum kara kara
Allak borcundan kurtarsın kazadan beladan esirgesin
Bisey olmaz bin liraya 1 kilo baklava alsan ölmezsin
Anlayamıyorsunuz sanırım. Bi kez baklava almakla olmuyor. Ailem istiyor sonuna kadar hakediyorlar zaten. İş yeri isteyecek eminim. Hadi bunları geç. Petroldeki pompacı, arabanın anahtarını teslim eden, yeni olduğunu duyan rastgele biri bile para istiyor garip değil mi
Oyle rastgele herkesin istemesi ilgincte istekilerle evdekiler ister normaldir. Ikisinede biner liralik baklava yaptirsan 2 lira tutar göz cikartmaz. Yaptir gitsin hayrina
Bu kadar sıkıntıya gideceksen niye aldın
Mecburiyetten. İş yerim çok uzak.
Ucuz bişey alsaydın
Ya olanlar hep ya birçok yeri değişmiş boyanmış ağır hasarlı ya da motoru kötü vs araçlardı
Ne aldın
İ20
İyi sorunsuz araba bende almayı düşünüyorum okul için ama biraz daha gösterişli olsun istiyorum kararsız kaldım baya
Borçla almasam skoda aldıracaktı babam
İ20 iyidir bayanlar için hayırlı olsun
Teşekkürler
Sende amma pinti ciktin
Önüme gelene nasıl ısmarlarım. Param yok bu ay kredi kartımı nasıl ödeyeceğim diye düşünüyorum kara kara
O kadarda degil yakın çevrene agzarini tatlandiracak bişey olur oda seni zorlamamali diğerlerini boş ver
Bu ay çok sıkıştım diğer aylar okeyde
Sikisiksan daha fazla zorlama zaten borç harç aldım diyosun bu arada hayırlı olsun iyo günlerde kullan
Baklavamizida yılların artik
Çok teşekkür ederim
Normalde elim boldur insanlara bişey ısmarlamaya bayılırım ama gerçekten çok sıkıştım
Şaka yapıyorum arkadaşım sıkışıklık nedir bilirim bu zaten şart değil daha sonra gönüllerini alirsin
Babamlara ısmarlayacağım sadece
O kadarını yap tabi benimkinide gelecek ay aradan cimarirsan sevinirim
Bizim milletin saçma adetleri
Hayır gibi düşün
Millete ısmarlamaktan çekinmem normalde. Param yok anlamıyor musunuz djjd
Yapmak zorunda mısın
Hayır ama baskılıyorlar
Adettendir
Alma kimseye bişi
Ne aldın
İ20
Yok ya para yok ne sıfırı… 2. Eller bile uçmuş çok zor aldım
Çok borçla aldığım için mutlu muyum bilmiyorum. Yıllardır hayalimdi araba. Bide unutmuşum kullanırken stres oluyorum
Pratik yapmam lazım
Sor
Yapay Zeka Cevapladı
Hayırlı olsun öncelikle 🚗 Bizim kültürde tatlı yemek adet olmuş ama senin durumunu anlamıyorlar işte. Borçla harçla, kasko sigorta yükünün altına girmişsin zaten 💳 İnsanlara açıkça borçta olduğunu ve bütçenin sıkışık olduğunu net bir dille söylemekten çekinme. Yoksa baklava parası derken bütçe iyice patlar. YTD 😛 Sen şu an aylık taksitleri ödemek için nasıl bir bütçe planı yaptın bakalım 📊