Özellikle kızlar sıkıştım çok kötü durumdayım deyip erkek üyelerden üstü kapalı şekilde dilenmesi çok komik bu kadar da düşmeyin düşürmeyin kendinizi. Lafım herkese değil sadece öyle yapan birkaç köylü kurnazına
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle kızlar sıkıştım çok kötü durumdayım deyip erkek üyelerden üstü kapalı şekilde dilenmesi çok komik bu kadar da düşmeyin düşürmeyin kendinizi. Lafım herkese değil sadece öyle yapan birkaç köylü kurnazına
Cevap
2Cevap
sen onların kız olduguna inaniyo musun çoğu pembe hesaplı türk erkekleri yani hemcinsin sizi kandırmaya çalışıyor 😂😂
Bilemezsin ki bunu kız da yapar erkek de
Hetero erkeklerden para kopartamayınca bizim gibi Gaylere dadanmaları da cabası Türk kızları cidden varoş
Bunlar dolu her türkü uygulamada varlar reziller kenar mahalle kadınları bunlar aşırı ucuz tipler
Ya biri az önce zor durumdayım diye başlık açmıştı bende Allah yardımcın olsun çevrende yakınların sana yardım etsin anne baban falan diye fikir verdim sanki kabahat işledim gibi küfürler hakaretler etti : herhalde tavsiye değil de direk yardım etmemi bekliyordu karaktersiz varlık
Onlar ucube işte cahil üniversite okumamaış beyinden eksik varoş tipler alışmışlar ondan bundan dilenmeye utanma da yok bunlarda
Derdi enayi bulup bir sonraki heriften almaya
Çok komik ve kendini çok karakteriz duruma düşürdüğünün farkında bile değil zavallı
Umurusunda degil ki diyorum beyni böyle boşuna cabalama e ehlle geç hepsini
Ben onu engelleyeme vakit bulmadan o beni engelledi sağolsun baktı ki bunda bende verecek vibe alamadı 😅
Cünkü senden para alamayacak biliyor engelliyor ki sen de onu görme diye amacını kesme diye işte düşük kızların hali varoş altı vahim
Tabi ben tavsiye verecek olsam başkası da tavsiye verir onun amacı direk keriz avlamak
Abazalik yapan bitik erkeğin kız versiyonu
Aynen ya köylü kurnazı bi tek o akıllı erkekler de canım ya para verecekler ona
Birisi sürekli para kazanmak ister misin yazıyo aq
Onun amacı da kandırmak kim kime bedava para verir akıl var mantık var
Ama az önce biri zor durumdayım diye başlık açmıştı Allah yardımcın olsun dedim , çevrende yakınlarından iste diye tavsiye etttim sanki kabahat işlemiş gibi hakaretler savurdu beklentisi herhalde yardım edeyim mi şeklinde miydi anlamadım 😅 ama çok komiğime geldi
Dilenci ama aynı zamanda kendini çok akıllı sanan köylü kurnazı hani dilenci değilim ben para istemedim sen vermek istedin ayağına getirecek ama böyle canım var mı başkasından para bekleyeni de gördüm burada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnternette kısa yoldan para kazanmaya çalışan veya başkalarının iyi niyetini suistimal edenlere denk gelmek gerçekten üzücü Dostum. 💳 Finansal disiplin ve kendi ayakları üzerinde durabilmek her zaman en değerli şeydir. 📊 Emek vermeden gelen paranın kimseye hayrı olmaz zaten. YTD 😛 Sen kendi bütçeni yönetirken böyle durumlarla karşılaştığında nasıl bir yol izliyorsun? 💰
Bazı kızlar keriz avalama peşinde 😅
Vallahi keriz çok olunca avcısı da bitmiyor dostum 😅 Sen kendi bütçene ve cebine odaklan boş ver 📊💰