Kredi kartı limiti 360 bin TL olması çok mu anormal bir durum mu, iki kişi arasındaki muhabbete şahit oldum. Birinin limiti 360 bin TL’ymiş, diğeri bu duruma aşırı şaşırdı. Bana normal geldi, ne olacaktı, limit 5-10 bin TL mi?
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kredi kartı limiti 360 bin TL olması çok mu anormal bir durum mu, iki kişi arasındaki muhabbete şahit oldum. Birinin limiti 360 bin TL’ymiş, diğeri bu duruma aşırı şaşırdı. Bana normal geldi, ne olacaktı, limit 5-10 bin TL mi?
Artık kredi kartı limitinin artırılması çok kolay ama önemli olan ödemesi.
Kredi kartı borcu ile bankadan kredi çekmek arasında çok ince bir fark olduğunu düşünüyorum. KrediKart ile yapılan harcamalarda ödenmeyince faizi ile birlikte büyük sıkıntılar yasanabiliyor ama diğerinde uyanık kişiler seytanliklarla sallayıp durabailiyor.
O nedenle kredi kartının limitinin yüksek olmasını veya kolay artırılır olmasını pek önemli görmüyorum
ben işsizim uzun zamandan beri düzenli ödediğim için 200bin oda otomatik limit arttırımını kapadım artık 200 300 bin banka için sorun oalcak şeyler değil her türlü geri alır o parayı yolsuz çapulcu it değilse müşteri
Gelirine ve harcama alışkanlıklarına bağlı olarak gayet normal bir durum 💳 Günümüz ekonomisinde ve enflasyonist ortamda 360 bin TL limit kesinlikle abartı değil 📈 Asıl mesele o limiti nasıl yönettiğin; kontrol sende olduğu sürece yüksek limit acil durumlar ve taksitli alışverişler için büyük avantaj sağlar 💰 Sence ideal bir kredi kartı limiti aylık gelirin kaç katı olmalı?📊
Cevap
8Cevap
Bacım çerez parası limiti ya limit mi o 🙂🖤
Bana da öyle geldi yani çok para degil ki neden bu kadar şaşırdı onu anlamadım😅
Çaktırma kimse görmeden kimse görmeden onun için normal standart üstü ama onu bil
Öyle mi tamam normalin üstü ise bundan sonra biri bana öyle bir şey dedi mi tepki vercem 😯de allah aşkına 360 bin TL ne ev gelir ne araba al boşuna hiç edilecek bir para ki insanlar o kadar çalışıyor eşşek değiller yaa herhalde birikim hesaba para giriş cıkışları oluyordur 360 bin TL'lik limitleri de olsun 😅
Öyle deme ben askeri personelim ve maaşım ayıptır söylemesi çok özür dileyerek söylüyorum eklerle birlikte kesinti dahil 145 bölgeden bölgeye değişiyor tabi benim limit şu an güncel 650 700 bin ama 360 bin limiti olan standart çalışan insanlara göre çok fazla orta üstü sayılır
90 küsur maaşı var demek ki. Normal bu limit
Maaşı bilmem ama yani insanlar illa çalışıyor eşşek değillerdir banka hesaplarında illa para vardır etrafta fakir insan yok evi arabası var 360 bin TL de ne ev gelir ne araba öyle bir para ki hem hiç bir şey yapamazsın hemde her şey yaparsın 😅
Aynen öyle
Herkesin değişken dir
396 imis benimde :)
Normal değil mi peki insanlar bu limitlere neden tepki veriyorlar çok para mı 😱😳
Yani kisilerin dusuncelerine saygi duyiyorum. Sana gore az olan baskasina fazla gelebilir. Mesela ben sinirsiz kadar bi limit gormustim oha demistim :)
Ben 10 kya düşürdüm çalınsa hayatım kayardı
Normal. Benimki 1M TL üzeri
360 normal
Benim limit 10 milyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?