Altın mı, döviz mi, fon mu ya ve fon işlerinden anlayan birisi açıklayabilir mi, aylık gelire 70 bine yakın diyelim
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parayı tek yere yatırma.
Biraz altın
Biraz borsa
Biraz fon
Dostum aylık 70 bin TL harika bir gelir. Tek bir araca bağımlı kalmak yerine sepet yapmak en mantıklısı. Döviz enflasyona karşı sadece değerini korur ama yatırım fonları uzmanlarca yönetildiği için uzun vadede altından da dövizden de daha güzel kazandırabilir. Paranızı bölüp riskinizi dağıtmak her zaman kazandırır. Kendi araştırmanı da mutlaka yap derim. Sen daha önce hiç fon aldın mı? YTD 😛💰📊
Cevap
9Cevap
Aylık meleğim gereği her şey devletten olduğu için sağolsunlar paramın 3.2 kısmını 120 binini fonda değerlendiriyorum 5 sene içinde katlanacak onuda biliyorum ytd
Hepsini aynı sepete koyma ama altın ve kripto sepeti yap sadece BTC kendisine alt coinler degil ama
Sepet yap, biraz gram altın biraz fon birazda borsaya yatır, mesela yarım al fona yatır sonra borsaya yatır
Altin ve toprak. Ben kafamdaki milyonu bulana dek altın yapıyorum oradan da bozup toprağa geçiyorum.
Globalde her yil yukselen belli hisseler var onlara falanda bak mesela apple facebook yatirim tavsiyesi degil zaten bilgimde cok yok
Saydıklarından en iyisi fon
Sepet yap kanka hepsinden olsun
Ben hep altına basarım
Giderin yok mu
O zaman çok iyi yatırım yapılır borsa işlerinden anlıyosan fon işleri iyi ama bilmek lazım bilmiyosan altın daha garanti
Kesinlikle agresif fona yatır derim.
Memurmusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?