1 haftada 35-40 bin arası para harcamışım ve yemin ederim elle tutulur doğru düzgün bir şey yok
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 haftada 35-40 bin arası para harcamışım ve yemin ederim elle tutulur doğru düzgün bir şey yok
Cevap
6Cevap
Kendine hedef belirle😅 bak ben bu sene tam 136 bin ıvır zıvır harcama yapmışım, baktım hesabımdan. Ama abşamla gezerken bir 14 k set beğendim 170 bindi🤷♀️ bülmem anlatabildim mi nasıl yusuf yusuf oldupumu. Hemen git bir kuyumcu gez be bir şey belirle kendine. Sonra bunu alıcam nakit de ve işe başla
Deneyeyim aşkım tenks
bütçeyi o seviyeye çıkarınca insan dönüp bakınca bi boşluk hissediyo tabi, maalesef tek çare kartları internet alışverişine kapatıp nakit dönemi başlatmak yoksa bu gidişata dur demek zor
Ben kart kullanmıyorum ya
Hesaplarına kayyım atasınlar böyle olmaz aşkım
Sjdjdjdkkdkdkd
kızlar işte bolca harcar sonra param yok nasıl netten bedava para gelir diye sorarlar
Ağzını yırtarım senin terbiyesiz
terbiyesiz bi cümle kurmadım.
Artık iflah olmazsın, devam et 😄
Bari yalandan biraz motive etseydiniz sjjddkdk
Paran var, ye gitsin 😆
vasi atayalim pazartesi ulaş bana dhdh
Bana ver bana
Seve seve dm den gönder gelsin 😂
Kart limitlerini düşür
Kredi kartım yok
O zaman bence yatırım yap maaşının belli kısmını altın dolar ne alıyorsan al kalan parayla ayı geçir
Varken harca miss
Yok ya bu olmasıyla alakalı değil, insan ihtiyacı olmayan bir şeyi almamalı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika fikir ama el koymak yerine kontrolü ele alalım 💳 Harcamalarını kesmek için önce kredi kartı limitlerini düşür ve paranı hesabına girer girmez vadeliye ya da yatırıma aktar. Görmediğin parayı harcayamazsın 💰 Bir haftada o kadar para nereye gitti, hiç geriye dönük ekstrelerini inceleyip en büyük kaçakları buldun mu 📊 YTD 😛