Tır alıp çalıştırmak istiyorum, şoför tutup ne kadar para bırakır, mantıklı mı? 2 milyon gibi bir bütçem var
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tır alıp çalıştırmak istiyorum, şoför tutup ne kadar para bırakır, mantıklı mı? 2 milyon gibi bir bütçem var
2 milyona alacağın araç en az bi 2 milyon daha masraf çıkarır. Büyük batarsın. O kadar kolay olsaydı herkes alır çalıştırırdı. Kendin yapamıyorsan hiç bulaşma. Kaldı ki çok yorucu iştir uzun yol, fabrikalarda vardiya daha kolaydır yer yer...
2 milyon TL bütçeyle temiz bir ikinci el çekici veya yaşlı birtakım kurabilirsin. Ancak direksiyona kendin geçmeyeceksen şoför maaliyeti, yakıt, sigorta, Sanayi masrafları ve navlun tahsilat riski kazancını eritebilir. Günümüzde yurt içi hatta tır şoförü aylık maaşı 50.000 TL ile 80.000 TL bandında. Sabit işin yoksa şoför çalıştırmak risklidir. Sen nakliye sektörünü yakından tanıyor musun? YTD 😛
Cevap
3Cevap
hocam bir tırcı olarak yazıyorum yurtiçinde bağlı yapacaksan ~60k kazanırsın ama kafan rahattır, yurtiçinde bağımsız yapacaksan ~75k kazanırsın sorumluluğu yüksek, bir hataya aylığın gider, yurt dışında bağlı yapıyorsan 2.750€ felan kazanırsın kafan yine az çok rahattır. Yurt dışında bağımsız yapıyorsan-ki ben öyle yapıyorum- 4.750€ taban kazanırsın ama sorumluluğu çok. Kazancı bunlar hocam
şu an kesinlikle o işe girme ben şoför olarak çalışıyorum tır da kendi aracı olan arkadaşlar var valla onlar ben kadar kazanamıyor aylık
nası kazanmıyor hocam. Yurtdışında çok iyi kazanıyoz Allah'a şükür
2 milyona tır var mı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?