1 ayAyda 10 gün nereye bulusuyorsun. Herkes çalışıyor. En fazla 4-5 kez bulusulabilir bence. 30k derken 30 bin lira mı tutuyor? O kadar var mı ya 😂😂😊 ben zaten kahve zincirine gitmekten öğk olan bir insanım 😂😂 niye milleti zengin edelim ve mikroplastik içelim.. doğurganligimiz azalıyor 😂 tezat yani 😂😂 ne etkinliği ya diyelim ki ayda 1-2 etkinlik yaparsın, bunlar da çok pahalı konserler vs olmak zorunda değil. Hediye de özel bir gün olmadığı sürece almazsın yani. Herkes kendi bütçesine göre takılabilir. Ne yapıyorsan normal hayatta nasıl yaşıyorsan sevgiliyle de öyle yaşayıp gitcen gül gibi😂 mesela sevgiliyi yemeğe cikaracaksan ayda bir değil de iki ayda bir yaparsın ne var nolmus yani. Arap şeyhi değilsin sonuçta 😂 ama genel olarak haklısın, yemek kahve küçük bir hediye basit şeyler ama onu yaparken bile iki kere düşünüyoruz artık.
13 Yorumla
Soran1 ayİş çıkışı vs buluşcan mecbur ikiniz de aç olacak önce bir yemek sonra kahve vs derken maalesef tutuyor 4 5 kez buluşmak çok az geldi bana kalsa ger gün buluşurum
- 1 ay
Ben iş çıkışı kimseyle buluşmam valla. Eve gidip yemek yerim. Dışarıda sağlıksız beslenmek istemiyorum. Haftasonu daha sağlıklı olur bence. Izin gününde..
Soran1 ayBen buluşurum
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 765 cevap paylaştı.
s 1 ayAbartmayın ya her seferinde yemek mi yiyeceksiniz cafeye gidip 3 k mı harcayacaksınız cidden. Biz eşimle sevgiliyken termosa çay yapıp sahilde de oturuyorduk, termosa kahve yapıp arabada da oturuyorduk cafeye de gidiyorduk zaten o kadar para harcamanızı isteyenle işiniz olmamalı
51 Yorumla
Soran1 ayYe ek bu yenir yani
Gizli Üye(25-29)1 ayErkekler açısından zor
90 Yorumla
1 ayYorumlara bakıyorum bu kafada isen yapma sevgili diyorlar ya. Siz değişik misiniz? Bir devlet memuru 70-80 bin TL maaş alıyor. Ayda 50 bin ne demek ya haberleri yok ya da babası milyoner hepsinin. Ayrıca bu adam öğrenci de olabilir yani parası olmayabilir ya da işsiz de olabilir. Bu durumda söylenebilecek en mantıklı cevap
"bu tarz insanlar ile sevgili olma. Parayla oluşan sevgi para bitince biter. O yüzden para üzerine değil de sevgi üzerine kurulu bir ilişki olmalı."
Bu cimrilikle veya bu kafayla sevgili olma o zaman yazan tüm kızlar var ya işte onlardan özellikle uzak durun beyler benden söylemesi. Öyle diyen erkek varsa ona da engel atın gitsin. Bu nasıl düşünce ben onu anlamadım.51 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler
Yapay Zeka Cevapladı
Aylık 50k harcamak tamamen senin finansal stratejine bağlı. İlişkilerde her şeyi tek taraflı yüklenmek yerine bütçeyi ortak yönetmek ve evde kahve, parkta yürüyüş gibi düşük maliyetli aktiviteler seçmek cebini korur. Bütçeni sarsmadan sosyalleşmek her zaman mümkün. Tabii yatırım yapmak da mantıklı bir alternatif YTD 😛 Sen şu an aylık gelirinin yüzde kaçını birikime ayırabiliyorsun 💰📊?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
1 ayYa benim annem bizi kimseye yük olmayın paranıza göre hareket edin kimse arkadaş sevgili fark etmez sizin hiç birşeyinizi ödemek zorunda değil kimseye borçlu kalmayın diye büyüttü bizi şimdi neden böyle şeylerle karşılıyoruz anlamıyorum
41 Yorumla
Soran1 ayNe güzel aile ama bunlar borçlu kalınacak şeyler değil
Gizli Üye(18-24)1 ayBen her şeyi erkeğin ödemesine karşıyım bu ekonomide bi de ikimizde ogrenciysek kiii kimse parasını kimseye harcamak zorunda değil ben öğrenciyim karşı taraf çalışsa bile bende öderim yani iliski için iki tarafta bir şeyler yapmali maddi şeylerin sadece erkeğe yıkılması kadar saçma bir şey yokk sanki çocuk bakmak zorundaymis gibi gercekten bana şu al bunu al diyen kizlar adına o kadar utanıyorum kii (erkekleri savunmuyorum yanlış anlaşılmasın hic de sevmem siziiii)
12 Yorumla
Soran1 ayHaklısınız fakat en azından başkarda ilişki oturana kadsr erkeğin ödemesi makbuldür
Cevap sahibi1 ayBen ödetmem
Gizli Üye(30-35)1 ayEvet. Fakikdayim. Her gorusmemiz..1000-2000 tl. arasi tutunca biraktim o isleri. Kizda caliskiyordu. Katki sunamadi. Devam edemedik. Biyerde biseyler yiyelim. Biraz gezelim. Sonra cayckahve iceriz
Bi dondurma mi yesek. Arabanin yakiti derken. Ee.. maliuete bak 😀 her gun zaten bulusmamiza imkan yoktum haftada 2-3 gorusme bile yani.. baktim ki hayatimda sadece bir sevgili olmasinin maliyeti bana 15-20 bine gelecek aylik. Dedim lazim degil. Calismayan bi kiz.. bide cok ta zor gormmemiş ise.. bir erkek tarafindanda finanse edilmeye alismiş.. bu durumu normallestirdiyse.. calişmayan kizdan olmuyor. Oldurtmaya calisan beyefnedilerde imkanlari varsa kesenin azini acmak zorunda. Aci ama gerçek.00 YorumlaVallahi biz kızlarda da böyle hep de artık birbirimizin evine gidip kahve falan içiyoruz ya da termosta kahve doldurup parkta içiyoruz çünkü insanın sadece bir tane arkadaş grubu olmuyor 4 tane arkadaş grubum var diyelim ayda bir kere çıkılması gerekir hadi 2 ayda bildiğim ama buluşulması gerekir eeeee napcan orası da masraf
01 Yorumla
Soran1 ayKesinlikle benim de hayatım da birisi yok ama çok fazla arkadaş grubum var hal böyle olunca hiç bir şey almasam da yemek kahve yakıt derken maaşın yarısı gidiyor
1 aySenin gibi herşeyde para hesabı yapan birinden bı bk olmaz bu bir
İkincisi de sevgili anlayışın bktan da beter
Üçüncüsü ise ömür boyu takılıp kenara çöp gibi atma kafasında yaşıyorsun buda daha bk olduğunu gösteriyor
Yani maliyetini bir kenara bırak da senin paran olmasa geriye bir şey kalmıyor karakter desen yok adamlık desen yok yani yok da yok10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayValla kim ne derse desin söylediklerine katılıyorum. Milyoner değilse kadın ya da erkek farketmez bu tür harcamalar hepimiz için büyük bir gider sayılır. Ama gel gör ki bu harcamaları yaptıran kadın daha değerli oluyor gün sonunda
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekürler fakst kişiye bağlı bir durum değil
1 ayişte sorununuz o beyler güzel kadın istiyorsunuz bedelini ödüyorsunuz gerçek sevgi veren kadınlar masraf dahi yaptırmıyor adama
13 Yorumla
Soran1 ayGüzel çirkin meselesi değil
- 1 ay
aynen o meselesi gönlü zengin kadınlar erkeği pahalı mekana götürmez ya da kahve çay içmeye özel mekanlar tercih etmez
Soran1 ayHanfendi ben de boğaz manzarlı bir mekan demiyorum normal sıradan yerlere gitmek bile maliyetli bunun karşındaki kişi ile alakası yok tabi ki ilişki ilerleyince termosa çay yapılıp parkta da içilir ama her gün park da olmaz mevzu fiyatların fahiş olması
1 ayBen de para harcamaktan çekinmiyorum ama her gün boğaz manzaralı yerde istakoz mu yiyorsunuz haftalık 30bin ne 😂
14 Yorumla
Soran1 ayAbi herhangi bir restoran da menüler 600 700 den aşağı değil
- 1 ay
Sadece yemek yemek için mi buluşuyorsunuz? Hiç parka bahçeye gidip kafa dinlemiyor musunuz? Kız seni kullanıyor hacı benden demesi 😄
Soran1 ayHayatımda bir kişi yok evet yeri gelir parkada gidilir ama her gün parkta mı oturalım liseli gibi
- 1 ay
Her gün çok para harcayacağın yere gidersen 10 günde 30k normal
1 ayAllahım bir de hesaplama yapmış. Kadın olsun erkek olsun yoksa ve bunu bile hesap edecekseniz yapmayın zateeenn
11 Yorumla
Soran1 ayAnlamak istediğiniz gibi anlamayı bırakın artık
Kral çabuk pes etmişsin daha söz nişan kına evlilik falan filan gibi mevzular var sonra çocuk oluyor beze sıcıyor.. Bu kadar karamsar olma
62 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayFarkındayız sevgiliye para harcayamayan insan bekar takılsın ve evinde annesiyle çay içsin, (insan dedim erkek demedim inceller yorumumu kirletmesin okuduğunu anlasın)
22 Yorumla
Soran1 ayMevzunun gerçekten para olduğunu mu düşünüyorsunuz
Cevap sahibi1 ayE herhalde evlilikler niye yürümüyor sanıyorsunuz her şeyin başı ekonomi, ve bunu kesinlikle paragöz olmakla bağdaştıramayın, hadi sevgiliye para harcamayı da boşverelim, diyelim ki canın çekti ve dışarıda yemek yemek istiyorsun ama fiyatlar almış başını gitmiş yemeği ödeyecek parayı bile denkleştiremiyorsun, işte gördüğün gibi mevzu bal gibi de para
Para & Ekonomi konusunda 350 cevap paylaştı. Sevgili yapıp bir de sonunda ayrılıyorsun bir dünya para harcamanla kalıyorsun bir de o var
21 Yorumla
Soran1 ayO konuyu karıştırma 😄
evet sevgili yapmak pahalı erkek olsam da yapmazdım özellikle finansal olarak secure değilsen kendini batırmış oluyosunx yine de bazı zengin insanlara bakınca hayatlarinda bi kadına yatırım yapmanın onlari daha da zenginleştirdiğini söylüyorlar propaganda mı psikolojik bi durum mu spiritüel mi emin değilim
00 Yorumla
1 ayBir ilişkide maliyet hesabı yapmak biraz tuhaf. Ülkede ekonomik şartlar ağır, özellikle belli bir gelirin altındaysan mesele sevgilinin maliyeti değil, hayatın genel maliyetidir. Tek başına bir kahveyi bile lüks gören biri için sevgiliyle içilen kahve elbette “ilişki gideri” olur. Mesele sevgili değil, alım gücü burada. Konuşulması gereken asıl konuya değinememişsin.
06 Yorumla- 1 ay
@Sunshine_meow bana tavsiye versene
- 1 ay
Kendi ekonomik yönetimini yapamayan birinin benim tavsiyemle ekonomik aydınlanma yaşayacağını sanmıyorum. Tavsiye istenilebilir ama akıl, kullanıcının kendi bütçesinden bağımsız çalışmıyor sonuçta.
- 1 ay
Daha kelimeleri organize edip bir cümle oluşturamıyorsun. İletişimin temel seviyesini tamamlamayı öğren.
- 1 ay
Sitenin en sevdiğim özelliği bu 🤌🏻💫
1 aySadece maliyetini düşükten birinin zaten sevgilisi olmasın, parasıyla ve yalnızlığıyla mutlu olsun.
14 Yorumla- 1 ay
*Düşünen
- 1 ay
31 yıl önce yapılmış, bana gerek yok.
Soran1 ayMevzuyu anlamaktan o kadar uzaksınız ki size açıklama yapmak da gereksiz
1 ayArkadaşlar da maliyetli.
Dışarı çıkmak zaten maliyetli
Evde kalsak erzak harcıyoruz o da maliyetli.
Yaşam maliyetli zaten. Maliyete başka mazeret mi lazım? Ne diyor satıcılar hayat şartları.
23 Yorumla
Soran1 ayTamamdır örenbayan
- 1 ay
örüyorum bi tane de sizin başınıza öreyim
Soran1 ayYok iyi böyle
Gizli Üye(18-24)1 ayAbi siz nerde yiyo içiyorsunuz pardon çarşamba akşamları sinema kisi basi 180 lira civarı eğer erkek öduyorsa sadece ayda 4 kere gitseniz yani her hafta çarşamba 1440 yapiyor hadi içecek aldin mısır aldin 2000 bile yapmıyor hafi diyelim 2bin 10 günün 4 ü gitti hafta sonları buluştun kaldi 6 gun yemek 700 ile 1000 lira arasi olsa oda etsin hadi 6 bin biseylerde içersiniz 400 onlara gitse abi maks bu hesap 15 bin eder ki sadece erkeğin ödemesi saçma kizda içecekleri ödesin ne bileyim arada sinemayı ödesin aylık 10 gun 50k napiyoniz siz çiftlere ozel sinemaya mi gidiyorsunuz ne yapıyorsunuz ne saçma şeyler fuzuli masraf
12 Yorumla
Cevap sahibi1 ayKi ayrıca bu tarz insanlar para avcından baska bisey degil düşüncesizlik yaptıkları kendileri cebinden versinler o kadar erkek centilmenlik yapmak istemiş hesabı ödemiş bu kadar abartilmasinin manası ne ya allah askina bu harcamalar nedir ya tanıştığınız insanlara dikkat edin
- 1 ay
Bu kızı kaçırmayın valla herkes bunun gibi olsa etrafında sevgi kelebeği olurdu
simdi dusundum de dogru soyluyosun la 🤣🤣 ama ben su "erkek tarafi ismarlar" mantigina karsiyim. erkegine de kadinina da. tabi iki taraf da ayni dusunuyosa sikinti yok ne mutlu☺️
10 YorumlaBu zamanda sevgili yapmak zor ve maliyetli. Ama sevgilimden beni bi kahve içmeye bir film izlemeye götürmesini bekliyorum açıkçası. Ha sıklığı az olur.
Ekonomi herkes için çok zor farkındayım. Beklentiler ona göre ayarlanır.01 Yorumla
Soran1 ayTebrik ederim aklı başında bir yorum zaten kahve içmek yemek yemek vs basic ve sıradan şeyler olur illaki ama hayat koşullarının zorluğu maalesef
1 ayCidden böyle hesaplar yapıyor musunuz 10 gün kim buluşuyor ayrica sürekli yemek mi yeniyor hesap çoğu zaman ortak olur böyle para hesabi yapıyorsanız bekar kalmak çok daha mantıklı
13 Yorumla
Soran1 ayBakın hanfendi güncellemeyi iyi okuyun 10 gün değil ben her gün görmek isterim ama normal koşullar 10 gün dedim. Hayatımda birisi olsa bunları görmem fakat kendim dışarda oturduğum zamanlar için pay bitçtim kahve yemek sıradan normal şeyler bu para yemek vs değil.
- 1 ay
Anladım beyfendi
Soran1 ayTeşekkürler
1 aySiz her şeyi para ve çıkar üstünden hesaplarsanız zaten sevgili bulamazsınız, seven insan kadın ya da erkek fark etmez verdiği paranın hesabını tutmaz.
12 Yorumla
Soran1 ayKeşke kredi kartlarıda tutmasa analamaktan bu kadar aciz misi iz ıq seviyenizi ölötürün mevzunun para ile alakası yok basic şeylerin asgari ücretten fazla mevzu faiş fiyatlar asgari ücretle çalışan insanın birini sevmeye sevdiği ile vakit geçirmeye hakkı yok mı anlatmak istediğim bu
1 ayKesinlikle katılıyorum hemcinslerimi asagılamak gibi olmasın ama erkeklerden beklentileri cok bu adamlar senin icin evlilik parası biriktiremeyecek mi zaten ekonomi kötü üstüne bide pahalı hediyeler isteniyor ilişkide elbet para ödencek ama tek taraflı olmamalı
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 438 cevap paylaştı.
1 ayFarkindayim sorun yok anlasabilecegim kadın olsun yeter
20 Yorumla
1 ayher zaman yemek yiyeceksiniz diye bişey yokki bi gün yersin bi gün sahilde gezersin bi gün kahve içersiniz bi gün normal oturursunuz evden bişey getirirsiniz yani illa para harca diyen yok ha bunu anlamayan kızla işinizde yok
00 YorumlaFazla sevgili olarak takılma seviyorsan evlen daha az masraflı
33 Yorumla
Soran1 ayEvlemek mantık dışı
Soran1 ayBilmem daha önce denedim çok verimli olmadı
1 ayşu an sevgilimle 4. yılımız ve önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Bu yıl bir doğum gününde birde bu ay başı bir hediye aldım. Altın kolye, Dyson saç düzleştirici vs. Haftada 2 gün dışarıda kahve içeriz ve haftada 1 gün dışarıda yemek yer sinemaya gideriz. Ayda 20-25 arası yiyorum kendisi ile beraber. Aldığım hediyeler hariç. Tabi bu hediyeler bu sene aldıklarım. Geçen sene iphone, laptop vb. onları saymıyorum bile! Ama yinede kendisini çok mutlu edemiyorum.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 869 cevap paylaştı. Parası önemli değil yeter ki zamanımı boşa harcayan biri olmasın kral
10 YorumlaMaliyet hesabı yapacaksan sevgili yapma. Kaldı ki zaten düşünceli seven bir kız illa ki para harcatacak bir şey de istemez. Önemli olan buluşmak vakit geçirmek
10 Yorumla
1 ayTürkiye'de maliyetsiz olan ne kaldı? Yaşamak zor.
21 Yorumla
Soran1 aymaalesef
Gizli Üye(36-45)1 ayHer şey minimum tutsan da ne yapacaksın Gidip parkta banklara oturacak halin yok mutlaka bir masraf olacak Yani seni anlıyorum hak veriyorum
20 Yorumla
1 ayPara harcamadan bir şey yapılması zor. Yoksa herkes evinde oturur. Para gider gelir mecbur harcanacak. Harcamak istemeyip evinde oturmak isteyenlere de bir şey diyemeyiz.
00 Yorumla
1 ayİnsan kendisi bile son derece maliyetli bir varlık. Kim size bedavaya yaşayabileceğinizi ve bedavaya sevgili yapıp evlenebileceğinizi söyledi ki?
08 Yorumla
Soran1 ayBir kahvenin bu kadar pahalı olmasına gerek var mı?
- 1 ay
İşte o ülkenin sorunu
Soran1 ayZaten burdaki problem kadınlar değil ülke çok pahalı
- 1 ay
Valla bende imkanım olsa yurtdışına giderim yaşarım.
Soran1 ayBeni de götür gidersen
- 1 ay
Benim evlenmeden gitme şansım yokki
Soran1 ayEvlen ablasını da bana ayarla
- 1 ay
Derken
Gizli Üye(18-24)1 ayAyda 10 gün buluşup nasıl 30 k tutuyor ya kahve vs içsen yemek yesen dahi tutmaz bu kadar ayrıca her ay hediye mi alınıyor özel günler ve belki içimden geldi hediyesi diye abartmayın mk yok maaş yatırıcaksınız bi sevgililiğe
05 Yorumla
Soran1 ayBir kahve ne kadar bşr yemek ne kadar?
Cevap sahibi1 ay300 1000 k
Soran1 ay1300 x2 2600 10 günde sadece bu 26 bin
Cevap sahibi1 ayHerkes kendi yemeğini ödesin ya da arada biriniz biriniz diye yaparsınız ayda 10 günde fazla zaten
Soran1 ayFazla mı 10 gün bence her gün en azından hafta da 5 gün görüşülmeli
1 ayHer konuda eşitlik diyen kızlar mesele sevgiliyle gezmek olunca her şeyi erkek ödesin diyor 😅 Erkekler kızlardan daha fazla maaş alsın o zaman desek zıplarlar.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 439 cevap paylaştı. Bu kadar para harcamadan da vakit geçirebilirsiniz. Zaten paranızla değil sizinle ilgilenen bir kadın bu kadar masrafa sokmaz.
01 Yorumla
Soran1 ayHarcanan şey çok bir şey değil yemek ve kahve alt tarafı normal şeyler yani gidip simit mi kemirelim belki ilerleyen bir ilişkşd eplur da başlangıçta normal
Yani bunun hesabını yapıcaksan sevgili yapma kimse sana hevesli değil yalnız takıl öl kimin umrunda ki bu dünya malı da dünyada kalır
02 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler
Gizli Üye(18-24)1 ayBunları yapmak zorunda değilsin ki sevgilisin adı üstünde nişanlı filan değil iş resmiyete binmemiş
30 Yorumlafarkındayım. benden de gidiyor. haftada 1 buluşuyoruz farklı şehirlerdeyiz. 20k rahat gidiyor benden
10 Yorumla
1 ayHer buluşmada yemek kahve olacak diye bir şey yok ki maksat birlikte olmak hediyeye de çok takılmamak gerek bence
10 Yorumla
1 ayFarkındayım hep o ödüyo parayı bana asla izin vermiyo çok mahçup hissediyorum
12 Yorumla- 1 ay
Hatta gizlice cebine koymaya çalıştım eve varınca bi baktım çantama koymuş geri
Soran1 ayAslında daha makul fiyatlar olsa da bunlara hiç gerek kalmasa
1 aySen alt tarafı kahve, yemek ve sigaraya takıyorsan bu küçük şeylere takıyorsan evliliği nasıl halledeceksin.
11 Yorumla- 1 ay
Dipnota binaen; 30-50K mı tutuyor siz nerede yaşıyorsunuz veya öyle yerlerden uzak durun 10 günde o tutar etmez.
1 ayYa anasını satayım 5 aylık sevgilim vardı adam ne cafeye götürdü ne bir çiçek aldı almasını geçtim koparıp hediye bile etmedi full park ve kaldırımda oturduk bir verdiği dolmuş parası vardı o kadar gözünüze geliyorsa onu da verelim
21 Yorumla
Soran1 ayÜzdü
Gizli Üye(36-45)1 ayTürk kadınları yiyici ve dilenci. Herşeyi erkekten beklerler. Git yabancılar ile hayatını yaşa
22 Yorumla- 1 ay
Yabancı derken Ruslar peki Ukraynalilar peki jsjsjsjdid
Cevap sahibi1 ayOnlarla da takıldım. Hiçbiri Türk kadınları gibi yamyam ve dilenci değil. İlk 2-3 buluşmadan sonra büyük hesabı ortak ödüyorduk. Ufak şeyleri de bazen ben bazen onlar ödüyordu. Dünyada bizimkilerin üstüne dilenci ve sığıntı görmedim hiç
Gizli Üye(36-45)1 ayBunu tek tarafa yükleyene cebine elini hic sokmayanin ben sevgisinin gercek olduğuna nedense inanmıyorum. Bir kere karsi taraf oderse diğerinde sahsen ben öderim. Ha Şu an işsizdir parasi yoktur, o zaman baska, illa luks yerlere gitmek gerekmez ki.
00 Yorumlao sana maliyetli knk, artık çoğu kadınlar "sevgilinin maliyetini" düşünmeye başladı yani işler terse döndü.
00 YorumlaEvet öyle oluyor gerçekten ben kıyamayıp yemeği öderdim erkek arkadaşım kahve ya da tam tersi (genelde yemeği ben öderdim) hayat müşterek.
03 Yorumla
Soran1 ayHayat müşterek tabi ki ama imkanım olduğu sürece kendim halletmeyi tercih ederim
Soran1 ayBazı kişiler de karşılıklı olmasını bekliyor maalesef
Kardeş ayda 10 kere buluşmak demek 3 günde 1 buluşmak demektir
Sabah akşam sabit çalışma saati ile zaten 3 günde 1 buluşamazsın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayCevabı basit o 50binin 30binini kendinize yatırın tipinizi düzeltin 🙌🏻 böylece çirkin halinizle güzel kadınların peşinden koşmaz fazla davranmanıza gerek kalmaz. Yakışıklı olursanız kadınlar size gelir ama yok ben çirkin olucam beni olduğum gibi sevsinler diye beynini sktigim triplere girerseniz 70 bin harcarsanız da yetmez kadınlara
03 Yorumla
Soran1 ayBunun tiple ne alakası var yakışıklı olunca kız mı ödeyecek hesabı senin dediğin gibi olsa esc ye giderim tipim de de karakterimde de sıkıntı yok dğnya güzeli de olsada olmasada benim hayatımdaysa mümkün olduğu ölçüde hesabı ben öderim
Cevap sahibi1 ayEscye gidecek erkeği aklı başında kadın napsın leş kargası kenar mahalle pci
Cevap sahibi1 ayKendini geliştir diyorum yok ben çöp yicem diyorsun bkunda boğul ne diyem
1 ayAşık olursan gözün görmez
33 Yorumla
Soran1 ayEkstre yi görürsün ama
- 1 ay
Ahahahaha
Gizli Üye(25-29)1 ayUsta sende ne yiyiyorsun hangi yemek kahve o 30 k tutan ekonomi tabi ki iyi değilde 2 kişinin ayda 10 kere dışarı çıkmasının maaliyeti 30 k nasıl olabilir hangi hesap o ve gerçek güzel bir ilişkide paranın inanılmaz sorun olacağını zannetmiyorum nispeten hayatını idame ettirebiliyorsan bir engel değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ay3.5 senelik ilişkimi nikah günü belirleyecek ayrıldık. Ve. 3.5 senenin maliyeti 1.200.000 zarar benim için. Kızdan 1 tl bile zarar yok mesafeli ve yoran bir ilişki ve giden paralar. Hani sonu evlilik olsa değer dersin ama 3 günlük insanlara haram olsun o paralar
00 YorumlaCamdan dışarı kafanızı mı çıkaracaksınız?
1000 lira arkadaşlar00 YorumlaGerçekten de masraflı iş valla.
Zamanında az düşünmedik maliyeti 😢👏👏00 YorumlaManita yok diye bu ara bildiğin zengin oldum kanka 😎
00 YorumlaSen sevgili yapma hocam boş ver simit çay anlaşması yaparak bunu anlatabilirsin😃😃
00 Yorumla
1 ayNapiyon la kraliyet ailesinden biriyle mı sevgili olacaksın 😄
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayAylık 50k sevgiliye harcayacağıma onun yerine gider yatırım fonlarına koyarım, daha çok kazanırım.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 925 cevap paylaştı.
1 ayYok hiç hesaplamadım
11 Yorumla
Soran1 ayboş ver
Sevgili olunca illa para mı harcamak lazım
12 Yorumla- 1 ay
Valla harcıyoruz harbiden kızların istekleri bitmiyor ki
Soran1 ayPara harcamak değil insani şeyler yemek kahve vs
Gizli Üye(45 üstü)1 ayKonuyu paraya odaklamisaan zaten senin ilişkiler uzun sürmez merak etme 30k olmadan sana yol veren çok olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar