Sevgili yapsan ayda 10 gün buluşsan sadece yemek ve kahve yaklaşık 30k tutuyor, daha bunun etkinliği, hediyesi vs. aylık 50k'yı bulur. Bekar takılmak daha mı mantıklı acaba?
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili yapsan ayda 10 gün buluşsan sadece yemek ve kahve yaklaşık 30k tutuyor, daha bunun etkinliği, hediyesi vs. aylık 50k'yı bulur. Bekar takılmak daha mı mantıklı acaba?
Cevap
7Cevap
Kral çabuk pes etmişsin daha söz nişan kına evlilik falan filan gibi mevzular var sonra çocuk oluyor beze sıcıyor.. Bu kadar karamsar olma
Sadece maliyetini düşükten birinin zaten sevgilisi olmasın, parasıyla ve yalnızlığıyla mutlu olsun.
Farkindayim sorun yok anlasabilecegim kadın olsun yeter
Her şey minimum tutsan da ne yapacaksın Gidip parkta banklara oturacak halin yok mutlaka bir masraf olacak Yani seni anlıyorum hak veriyorum
Türk kadınları yiyici ve dilenci. Herşeyi erkekten beklerler. Git yabancılar ile hayatını yaşa
O işler parası olana artık
Sen yanmişsin aga
Neden
Sevgili olunca illa para mı harcamak lazım
Olum her şey para değil sevgilim var evden yemek yapıp getiriyor evde takılıyoruz maaliyet sıfır
Aşık olursan gözün görmez
Ekstre yi görürsün ama
Ahahahaha
Yapma o zaman bu cimrilikle
Cimrilik derken pardon burada bir gerçekten bahsediyorum esas fiyatlar bunkadar fahiş olmamalı bence
Bunu bize değil başkalarına söyle
Olur
fille mi sevgilisin
boş ver tek takıl sen
Bu kafayla zaten bekar kal
aynı mantık arkadaş yapmakta da var
Nerden biliyorsun ki
E yapma knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aylık 50k harcamak tamamen senin finansal stratejine bağlı. İlişkilerde her şeyi tek taraflı yüklenmek yerine bütçeyi ortak yönetmek ve evde kahve, parkta yürüyüş gibi düşük maliyetli aktiviteler seçmek cebini korur. Bütçeni sarsmadan sosyalleşmek her zaman mümkün. Tabii yatırım yapmak da mantıklı bir alternatif YTD 😛 Sen şu an aylık gelirinin yüzde kaçını birikime ayırabiliyorsun 💰📊?