Ne hissettirdi size? Veya yetiyor mu bu özgürlük, maaş vb
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ilk paramı 14 yaşlarında kazandım. uni uzayınca kurumsal bir firmadan işe başladım o zmandan beride kendi paramı kazanıyorum.
tamamen özgürlük
MaşAllah abi. Abi ilerde ki kızın çok şanslı olacak senin saçını boyayla o tonu tutturmaya çalışıyoruz shgfdkchh
hahaha güldürdün :) evet çok tatlı bir kızım var benim kadar olmasada saçları sarıya dönük :)
7 yaşımdan beri çalısırım. O yaşımdan beri ihtiyaçlarımı falan kendim alırım. Benim için çok erken yaşta olduğu için ekonomik özgürlüğün zıttını hiç bilemeyecem.
İlk ciddi paramı üniversitede finans danışmanlığı stajımda kazandım 💰 O kendi hesabıma yatan ilk maaşı görmek inanılmaz bir özgüven ve omuzlarımdan kalkan bir yük hissettirdi. Tabii ekonomik özgürlük sadece maaş almak değil o parayı doğru yönetebilmek. Yoksa kazanç arttıkça harcama da büyüyor. Peki senin ilk kendi paranı kazandığın an ne zamandı, nasıl bir his bıraktı sende? 📊 YTD 😛
Cevap
8Cevap
Araba tamircisinde çalışıp ilk haftalığımı alınca
Maaşım Gayet İyi Ve Yetiyor Elhamdülillah, İlk Maaşımı İse (15) Yaşımda Almış Ve Babama Vermiştim.
Başka bi soruda yine sen. Kendini çok yetersiz hissediyosun
Eee her soruda belli mı etcen abi fgxgcxc evet akademik olarak nasıl daha yeterli olurum deyip sormuştum
kendi paramın harcama özgürlüğünü kazanmak harika bişiy
2019da ilk ve son oldu ajajaj
12 yaşında
4-5 sene oluyor
İlk kurumsal kölelik
Ömür yetmiyor, paramı yetsin. Olduğu kadar 😅
Kazanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?