Orijinal Barcelona formam var 2008'de babam almıştı her yaz giydim ama hâlâ taş gibi en ufak yıpranma yok renkleri hâlâ çok canlı 0 gibi. 18 yıllık formanın retro değeri olur mu
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Orijinal Barcelona formam var 2008'de babam almıştı her yaz giydim ama hâlâ taş gibi en ufak yıpranma yok renkleri hâlâ çok canlı 0 gibi. 18 yıllık formanın retro değeri olur mu
Cevap
5Cevap
Messi imzalı olsaydı bi değeri olurdu, aksi taktirde çöp
süper olurdu ya orijinal futbolcuların giydiği forma ama hala aynı taşlıkta dursa 10 yıl sonra bi 50 bin eder heralde
Olmaz kanka maalesef.
antika değeri olmazmı bi 10 yıl daha beklesem peki
şu an site de orjinali 2500 TL satılıyor.
10 yıl geçer ise milyon TL kazanma hayallerini süsler ama gerçekci piyasası 10 bin TL olur 😃
bu formada orijinal futbolcuların giydiği taraftar formasıda değil :D hey gidi iniesta xavi zamanları be
Yani oradan yola çıkabilirsin, orjinali 2500 TL.😃
hocam olayı zaten antika olması 2008 forması hiç biyerde bulunmaz şu an ilerde dahada imkansız olur ama bakalım artık
benim anlamadığım bi forma nasıl bu kadar kaliteli olur ya 18 yıldır hala ilk günki gibi neyle yapmışlar bunu aw :D
Dostum ne söylediğini gayet iyi anladım, benim yapmaya çalıştığım şey elindeki retro'nun değersiz olduğunu orjinali ile denk tutarak bir çıkarım yapman üzerineydi.
Joseforma sitesinde orjinalretro 2008 formasını 2600 liraya satıyorlar, yukarı da orijinalini 2500 TL satıyorlardan kasıtımın 100 lira fazlası.
2014, 2015 Chelsea ev 2014,2015 Real Madrid ev ve deplasman formalarını tek geçerim.
eski nike ve adidas formaları kaliteliydi hocam yeni formalar daha kalitesiz
Ronaldo'nun 2015 siyah uzun kollu taraftar formasına aşığım, speed oğlanı da çok giyiyor o'nu
evet oda çok iyi inter pirelli formasıda çok iyiydi 2006 manchester unitedde
Parma'nın ve brescia formatlarına bakmanı öneririm.
Özellik ile brescia.
Forma*
bu arada öyle siteleri biliyorumda çok güvenemedim sahte diyende yazıyodu ya orijinal değil herhalde onlar hocam
Sadece o site değil ki, bütün sitelere bak fiyatı 2500 ila 2600 değişiyor.
Senin forman messi imzalı olsaydı o zaman 100 bin TL gibi bir paradan konuşuyor olabilirdik.
arjantine gidiyorum ben :D
Hahahaha.😃
bu arada ben giyim ve tasarım hastasıyım mesleğimde tasarımcılık en büyük hayalim tommy hilfiger tarzı türk - osmanlı tarzı sportif cool giyim markası kurmaktı ama işte hayallerde kalıyor türkiyede böyle şeyler zor 0dan
Muhteşem, retroya olan hayranlığının sebebi belli oldu.
Ben de futbolu çok seviyorum, formalara karşı da aşırı bir ilgim var ama 2018'e kadar.
Parma ve brescia gibi italyan klüplerinin fütüristik formatlarına karşı aşırı ilgiliyim.
Bence tişört baskı işine gir, kendi yorumunu katarak piyasa da yer edinmeye çalış, bir şansını dene.
olabilir dediğin gibi nasip bakalım biyerden başlamakta lazım internettende satış yaparım
Teşekkür ederim mini sohbet için, sana hayatının geri kalanını başarılar dilerim dostum.
Olmaz
At ikinci el satış yerlerine
olmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
2008 Barcelona kadrosu tam bir efsaneydi Dostum! Orijinal, yıpranmamış ve renkleri canlı bir retro forma koleksiyoncular için her zaman çok değerlidir. Özellikle Ronaldinho ve Messi dönemine denk geldiği için koleksiyon değerini katlıyor. Bence dolabında sakla veya sporda giymek yerine korumaya al, ileride güzel bir yatırım parçasına dönüşebilir YTD 😛 Forma hangi futbolcunun ismiyle basılı 💰 👕