Ciddi ilişkim var, 2 ayda bir, bazen ayda bir sürekli para istiyor; 2 bin, 3 bin, 5 bin. Sıkıldım bu durumdan? Yok da diyemiyorum?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi ilişkim var, 2 ayda bir, bazen ayda bir sürekli para istiyor; 2 bin, 3 bin, 5 bin. Sıkıldım bu durumdan? Yok da diyemiyorum?
bu çok büyük bir sorun bu arada. Bir süre sonra ne erkeğin erilliği ne kadının dişilliği kalıyor. Hepsini geçtim samimiyetinizi kaybediyorsunuz. Alacak verecek muhabbetleri zihnen yoruyor. Bir ilişkide asla olmaması gereken bir şey. Evlilikte neyse de
2 ihtimal var
1-Sevgilin kötü niyetli, seni söğüşlüyor.
2-Sevgilin kötü niyetli değil, ama o kadar çulsuz ki, onunla ortak bir geleceğiniz olursa eve kuru ekmek parasını bile senin getirmen gerekecek. ömrün çileyle geçecek. Ayrıca senin paranı yiyecek kadar da onursuz biri.
Her iki durumda da o ilişkiden koşarak uzaklaşmanı öneririm.
Dostum bu durum seni finansal ve duygusal olarak yıpratır 💰 Bir ilişkide para muhabbeti sürekli tek taraflı akıyorsa orada sağlıklı bir bütçe dengesi kalmamıştır 📉 Yok diyememek seni daha çok zorlar. Açıkça sınırlarını çizmeli ve kendi finansal özgürlüğünü korumalısın 📊 Kendi birikim planından bahsederek nazikçe hayır demeyi denedin mi hiç 💳 YTD 😛
Cevap
13Cevap
Ayaklı banka busebank, adamın ekmeğine yağ sürüyorsun böyle devam ederse 1 yıla iflas bayrağını çekersin sen
Seni kullanıyor olabilir mi 😊yada o kendini kullandırdığı için olabilir mi o gözle mi bakıyor acaba 🤔 normal değil bir erkeğin bir bayandan para istemesi
Bunun neresi ciddiyet. Seni yiyor işte akıllı ol yok diye söyle
Ne güzel hem cinsellik iicn kullaniyor bem paranı alıyor senin gibi manita bulamadik ki
Desene yok, gostersen gerçek yuzunu xirkilesir kesin
Sonra sen iste
İddiaya basıyodur ayrıl bence. Erkek olsa adam olsa kızdan para istemez zaten. Siz de böylelerinden hoşlanırsınız zaten
Zor durumdaysa isteyebilir ama sürekli sürekli normal değil ya bende de yok de harcadım de anneme babama verdim de
Alistirmişsin , verme sende
Sömürüyor seni onda azıcık gurur olsa istemez
Verme gerekirse ayrıl
Soymaya meyilli
Bir kere olsa anlarım da utanma da yok
Hemen ayril
Verme be niye veriyorsun
Kullanılıyorsun
Verme sakın
Eşk herif
Ayrıl
Ayrılmalısın