Garson olarak saat öğlen 12 gidiş gece 12'de çıkış 18 bin para karşılığı bu işte çalışmak enayilik midir
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Enayiliğin daniskası.
Günlük 12 saat ve asgari ücretin tam 10 bin tl daha eksiği, sigortası da yok, garsonluk yorucu meslek. Herhangi bir fabrikada günlük 12 saat çalışsan en az 45 bin tl maaş alırsın.
Günde 12 saat haftada muhtemelen altı gün çalışıp 18 bin lira almak kesinlikle emeğinin karşılığı değil dostum. Bu temposu yüksek sektörde saatlik ücretin asgari standartların çok altında kalıyor. Kendi bütçeni korumak ve daha iyi fırsatları değerlendirmek adına harcamalarını kısıp yeni iş aramaya odaklanmalısın 💰 Emeğini ucuza kapatma, daha adil şartlar araştır YTD 😛 Sen ay sonunu getirebiliyor musun bu maaşla?
Cevap
11Cevap
evet öyle
Sen nerde çalışıyorsun
Basbaya köle olarak çalıştırıyorlar bana kalsa derhal işi bırak
Kesin daha güzel işler bulursun
Hangi şehirdesin?
Işkur dan uip programlarına atılmaya bak boş ver bunları eğer bir süre maddi durumun seni idare edecekse.
Evet enayilik bence bu. Evden dışarı bile çıkmadan bunun bir kaç katı para kazanılabiliyor ya
Yok düpedüz @ptallıktır kusura bakma ama
Knk enayilik az kalır
Daha mantıklı ve paralı işler var
Sen bana beni bi takip et
Ya git
Neden
Napcan
İş için dedim yoksa ne halin varsa gör
Ağır enayilik
Kesinlikle
Enayisin hem de
Haftaliksa okey değilse enayisin
Aylık
Enayilik bu kanka köle misin sen gidip 18k aliyon birde aylık ha birde günde 12 saat git düzgün bir iş bul kendine eziyet etme askeri maaş bile değil
Günlük iyi para
Manyak mısın
Kölelik
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?