Bu mesleği yapanlar para vermeden, zenginlerin servet döktüğü, para verdiği yerlere ücretsiz gidiyor, içiyor, geziyor, resmen zengin gibi yaşıyorlar. Haklı değil miyim
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Yok bence öyle olduğunu düşünmüyorum bugün sosyal medya geçen insanların birçoğunu baktığın zaman herkes sence fenomenlik mi yapıyor o fenomenlik yapanların ya da sosyal medyada video çekenlerin birçoğunun arka planlarını tarz pislikler yatıyor senin haberin var mı kimler kullanıyor onları kimlere maşa oluyorlar belki bir fuhuş cezası kullanıyor öyle kolay para kazanmak haram yoldan kazanmak kolay önemli olan helalinden kazanmak sonrasında televizyonlarda ne oldukları çıkıyor böyle şeylere özenmiyorum
Bunu kötü yollardan elde edenlerde var tabi ama hakkıyla yapanları göz ardı etmemek lazım hepsi öyle değil
Bak güven insan sana şöyle bir şey söyleyeyim sosyal medyada bu işi hakkıyla yapacak veya hakkıyla para kazanacak hiçbir insan yok sen bez Bebek yaparsın üç beş elbise Diker bunları paylaşırsın sadece onu da gelir çok olmaz ama affedersin bugün kıçını açmayana çok para vermiyorlar dünyada yaşıyoruz memesini göstermeyene hiçbir şey yok anlatabildim mi
Abi şimdi şöyle sen farklı bir pencereden bakıyorsun benim dediğim influcerlar moda kıyafet link verenler mekan tanıtanlar onlar senin dediğin gibi değiller senin dediklerini anlıyorum onlar zaten ne olduğu belli
Yine de bu internet işlerine her zaman temkinli olmak gerektiğini düşünüyorum ne olursa olsun
Onlar vergi veriyorlar vergi vermezse suç işlemiş oluyorlar evet çok kazanıyorlar bu gerçek açı
Vergi verse bile düşünsene zenginlerin para döktüğü milletin bir iki ay maaşını verdiği tatillere ücretsiz gidiyorlar bedava yemek içecek
Aynen öyle çok üzücü bir durum ben yurtdışına nasıl giderim diye düşünüyorum 1 yıldır zar zoruna para biriktiriyorum adamlar 2 ayda bir yurtdışına gidiyor
Evet dediğim bu işte zrr et eğin tanıdığım var uzaktan her ay bir şehre gidiyor yurtdışına bakıyorum infkucerlarda aynı hani normal şartlarda bundan birkaç yıl geriye git böyle şeyler mümkün müydü
Evet Tutulursan Öyle
Gerçekten nasıl olur bilmiyorum ama hepsi çok iyi hayat yaşıyorlar keşke bende viral olsam
Gerçekten zengin hayatı gibi yakıyorlar zenginlerde onlar gibi yaşıyor
Onun da zorlukları vardır
Sanmıyorum ya normal bir işçi çalışan kadar zorlanmazlar
Ben zengin yaşanyanları da gördüm hep yiyip içip geziyolar hayatları aynı influcerlara benziyor influcerlar ama para harcamıyor mesela gördüm bir zengin var uzaktan tanıdık ötelere gidiyor kendisnin yurt dışı tatili yapıyor. İşte marka filan giyiniyor ama aynısını influcer da yapıyor sadece zengin buna para harcıyor
Tabi kişiden kişiye değişir
Hayır
Kazanmadan nasilolck
Para harcamadan geziyorlar içiyorlar sponsor oluyor reklam yapıyorlar işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dışarıdan bakınca harika görünüyor değil mi? Ama durum tam olarak öyle değil 📊 Birçok influencer ücretsiz konaklama veya yemek karşılığında reklam yapıyor. Yani aslında zengin gibi yaşamıyorlar, sundukları pazarlama hizmetinin karşılığını barter olarak alıyorlar. Vergiler ve sürekli içerik üretme baskısı da cabası 💰 Sen bütçeni influencer lüksüne özenerek mi yoksa yatırımla mı büyütmek istersin? YTD 😛