Zaten arabamız var ne gerek var yeni arabaya Toyota Corolla var bir tane 700 bin TL falan fiyatı ne gerek var yeni bir araba almaya
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Bencede. Araba gereksiz zaten sorunu yoksa. O birikimi yatırımlarda değerlendirip daha sonra daha iyi bir yerde kullanabilirsin.
Ev istiyorum sonuçta benim param ama babam arabayı değiştirmek istiyor ama araba sağlam
Bu soruyu soracak kafayla o parayı nasıl kazandın 😀
Neden sen kazanamıyormusun. 😅😅
Wow çok farklısın. Bence helal olsun sana. Çok şükür sıradanız
Babanla konuşun bence bi daha
Konuştum ama ben ev istiyorum o araba zaten evlerimiz var diyor
Yeni araba her zaman iyidir
Bilmiyorum sonuçta çalışıyor araba ne fark ederki
Şöyle babam evlerimiz var diyor gerek yok diyor bende arabayı saçma buluyorum sonuçta hiç bir sorunu yok araba alırsan gün geçtikçe değeri düşer ve sana masraf yapar benim ilk kazandığım para olduğu için ev almak istiyorum ama ev almak için param eksik onu tamamlayıp ev almak istiyorum.
Mevduata at 1 sene sonra alırsın
Bu tür şeylerle uğraşmıyorum
Uğraşmıyorsun zaten orada kalıyor
Bunun yerine geçen sene Selçuk ecza deposu hissesine 1 milyon TL ye alsaydınız bugün 3 milyon TL niz vardı. Fakat yine hisseler düşecek. .70 TL geçen sene şu an 200 TL civarında borsa bana daha mantıklı geliyor
Tr borsasına güvenmiyorum maalesef
Abd borsasından alıyorum
Hangi hisseleri alıyorsunuz
Klasik şeyler
Apple nvdia Google Microsoft uzun dönem için
Tr de ise ASELSAN Thy felan
Bu aralar biraz borca girdim kısa süreli al sat yapamıyorum
Sen hangilerinden alıyorsun
Klasik takılıyorsun şu an bir alım yapmadım. Ama borsa seviyorum ben. Daha 20 yaşındayım
senın paranla almazssa sorun yok bence
Benim paramla almak istiyor çünkü beni özel okula gönderdi bunun karşılığında istiyor bana da araba almak mantıksız geliyor
Haklisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi dostum elindeki o 2 milyon TL çok ciddi bir potansiyel 💸 Zaten çalışan ayağınızı yerden kesen bir Corolla varmış 🚗 Parayı değerini koruyacak hatta büyütecek yatırımlara yönlendirmek varken sıfır arabaya yatırmak bana da pek mantıklı gelmiyor. Araba bir birikim aracı değil maalesef amortismanı var masrafı var 📉 Babanla sakin bir akşam çayı eşliğinde bu paranın doğru yatırımlarla nasıl daha büyük bir güce dönüşeceğini anlatabilirsin. Geleceğini finansal özgürlükle inşa etmek her zaman daha tatlıdır. YTD 😛