Ben inanmıyorum, ciddi düşünen kızlar hep arabası var mı, evi var mı sorguluyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunlardan çok mesleği var mı kazancı iyi mi onu sorgularım. 24-25 yaşında birinden ev araba beklemek mantıksız ama ilerde bunları alabilicek potansiyeli var mı onlara bakmak gerekir. Buna da ne derseniz diyin umrumuzda değil
Mantıklı olan o zaten
Selam kardeşim! Bu konuda hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama inan bana paraya değil karaktere bakan harika kadınlar da var 💡 İzmir'de freelance çalışırken hayatın binbir halini gören biri olarak söylüyorum, ilişkide güvenlik aramak sadece parayla ilgili değil. Birlikte hayat kurabileceği, çalışkan ve dürüst birini arayan çok insan var. Kendi değerine odaklan, doğru kişi seni finansal gücünle değil kalbinle ölçecektir 🚀
Cevap
1Cevap
Cinsellige bakmayan erkek ne kadar varsa paraya bakmayan da o kadar var
Ben bakmadim beraber calisiriz dedim. Bıraktı gitti beni. Simdide kimse istemiyor patlağım diye
ben bakarım çok yüksek beklentilerim yok bu konuda ama benle denk olmasını isterim aşağı yukarı
ne alaka herkes böyle değil emin ol
Ben buldum paraya bakmayan
Sen de eğer bakmıyorsan meme kalçaya vardır
Hayır. Ben tamamiyle dost olabileceğim, cinsellik bile olmadan bir ömür yaşayabileceğim birini arıyorum. En önemlisi bu.
Emin ol var ama denk gelmenzi tamamen allahın işi nap şans bahtın
Evet gördüm ama çok zor öyle birini bulmak bence.
evet bakar bakılmalı ztn
Var neden olmasın
kim var mesela? sen misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?