Haftada 60 saat çalışıyorum hayvan gibi ama aldığım para bu. Hayata küstüm.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haftada 60 saat çalışıyorum hayvan gibi ama aldığım para bu. Hayata küstüm.
Alternatifleri kovalamaya bak. Bu iş yerin referans olur bir sonraki iş yerine geçişte en azından daha iyi çalışma şartları bulana kadar sabredersin..
Seni çok iyi anlıyorum dostum. Emeğinin karşılığını alamadığını hissetmek gerçekten insanı yorar. Şu an piyasada ciddi bir dengesizlik var ama kendini başkalarıyla kıyaslayarak demoralize etme. Mühendislik vizyonun ve teknik bilgin senin en büyük sermayen. Kendine yatırım yapmaya devam et. Farklı iş fırsatlarını kovala, tecrüben arttıkça finansal özgürlüğünü eline alacaksın. Unutma bu günler geçici, potansiyeline güven 🚀💼📈
Cevap
1Cevap
Imkansiz 35 bin alman
Burasi turkiye maalesef boyle
neden bu kadar az
Cunku issizdim
kolay gelsin
Özel sektör mü
maalesef.
Peki kpss düşündün mü
Hic yapamiyorum. En son 62 almistim. Alese girdim 67 almistim. Yani kafam bir turlu basmiyor bu sinavlara
Mühendislik kazanacak kadar yüksek alıp kpss yi bu kadar büyütmen kafada alemsin fdhxhxhchvcvc
Elim ayagim birbirine dolasti gecenki aleste zaman yetmedi :(
Alesin Türkçesi çok zor diyorlardı da hiç bakmadım bilmiyorum
Yok daha kolay. Sadece paragraf var dilbilgisi yok
Olabilir hiç bakmadım çünkü duyduğum kadarıyla da ancak bu kadar oluyor. Bu arada büründüğün ruh hali kötü bayaaa. Resmen kendi potansiyelini elinle itip, ben yapamıyorum, o tarz sınavları bilmiyorum deyip geçiyorsun. Beynin de artık bunu kodlamış yapamam deyip kurban psikolojisinden çık!! Ben de okul zamanı kpss ye bakmadım sınava kalmış şurada 50 gün senden daha umutluyum. Olan oldu deyip önüme bakıyorum. Sınava geç başladım evet dezavantajlı ama olan oldu nokta deyip kapatarak yeni çözüm yolları buluyorum
Sebep?
Muhendis tu kaka. Niz hicbirsey bilmiyoruz ilkokul mezunlarinin dutunu yalayalim bizi slkslnler ya hani
Bizden cok var degersiziz her yere uni actilar ya hani. Hakediyoruz en dusuk maasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?