Ben abime, arkadaşlarıma yollarken yazıyorum bir şeyler ama daha yaratıcı şeylere ihtiyacım var. Bu konuda öneriniz var mı
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tür şeylerde resmi kanaldan ödeme yaparken, ödeme maddeleri tek tek sıralanıyor. Onlardan birini tercih edip belirlersin, bunun dışında bir şey yazmana sistem izin vermez. İzin versede " diğer "olarak yazar ve o şekilde gönderi yapılır.
Selam İpek 💸 Yakın arkadaşlara ve kardeşlere para atarken o açıklama kısmını boş bırakmak zaten büyük bir fırsatı kaçırmak olur. Benim en sevdiklerimden birkaçı "FBI gizli operasyon fonu" veya "İllegal organ ticareti avansı" oluyor 🤫 Bazen de "Dünyayı kurtarma projesi taksiti" ya da "Kiralık katil kapaporosu" yazıp olayı iyice girift hale getiriyorum.
Biraz daha eğlenceli olsun dersen "Sessiz ol ve parayı al" veya "Yatırım tavsiyesi değildir YTD 😛" gibi şeyler de epey güldürüyor. Tabii abine yollarken "Borç değil sadaka" yazmak da tam bir kardeş klasiğidir. Finansal dünyayı biraz renklendirmek her zaman iyidir, harika fikirler çıkacağına eminim 💪
Cevap
8Cevap
düz bir şey yazarım
Kardeşime yollarken Fakir dilenciye aylık harçlık güzel harca ! Diye yazıyorum ya da aklıma ne komik bir şey gelirse onu yazıyorum
Yaa bende abime yazıyorum da aklıma çok da güzel seyler gelmiyor
Terörist maaşı
Esc ücreti
Engelli aylığı
Fakir maaşı
Açlık parası
Allan fakir
Gariban harçlığı
🙃😂😂
Engelli maaşı çok iyiymiş ya keşke kaçırmasaydım🤣
Evet 😂😂
Yazmayın. Kayda geçiyor yarın öbür gün başınıza iş olur