Bu ayki faturam 1000 lira gelmiş, internet paketini biraz aşmışım, çok Tiktok izledim. Geçen hafta tatildeyken babam da imalı mesaj atmış, çok mu sizce ki ben çok harcama yapan birisi de değilim ve tek çocuğum.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ayki faturam 1000 lira gelmiş, internet paketini biraz aşmışım, çok Tiktok izledim. Geçen hafta tatildeyken babam da imalı mesaj atmış, çok mu sizce ki ben çok harcama yapan birisi de değilim ve tek çocuğum.
İnternet paketini aştığın zaman ekstra paket almazsan inanılmaz kazık rakamlarla faturalandırıyorlar can. Mesela 20 gb internet paketi satıyor 500 liraya olun almazsan 1 gb internete alıyor 500 lira. Boyle garip saçma adaletsiz bir sistem var.1000 tl büyük rakam değil, muhtemelen bu rakama alışma diye ailen de seni tembihliyor kotu hissediyorsan oyle hissetme.
Evet çok saçma adaletsiz bir sistem var inşallah o yüzdendir kötü hissettim kendimi zaten çok harcama yapan biri değilim
Yok yok kötü hissetme 1000 tl büyük rakam değil, bişey olmaz. Ama bundan sonra dikkat edersin sende tecrübe oldu gibidüşün.
Evet dikkat ederim tabii ki ama babamın böyle yapmasına kırıldım
Babalar bazen boyle çılgın olabiliyor heuheu. Güzelce konus bence yine afra tavra yapar muhtemelen ama herkesin karakteri farklı biliyosun. Muhtemelen kendince bu rakama alıştırma onları diye tripleniyor.
Ama çok kırıldım ben çok harcama yapan birisi de değilim kötü de bir işi yok iyi maaş alıyor kaç kere yiğenlerine para yolladığını gördüm anneme söylemedim ben kızıyım bu kadarı da hakkım olsun
Can annene soyleme. Güzel cümlelerle babanla konus budurumu onun keyfinin yerinde olduğu bir zaman diliminde. Atarına atar yapma. Güzel bir şekilde duygularını dile getir. İnan erol taş bile olsa güzel soze falan beklemediğin kadar bir tepki gosterebilir iyi anlamda.
Ya yok konuşmam gerek yok
Konus konus
Yok ben kırılınca konuşmam kırıldığımı da söylemem
Bende oyleyim kendine zarar vermekten başka bir şey değil. Mesela insanlardan bir şeyi istesem o şeyi yaparlar benim için. Ama ben istemeden onun gözetmesini ve beni düşünmesini isterim. Genelde insanlar da yapmaz. Ağlamayan bebeğe mama yok hesabı. Seni anlıyorum. İçinden gelsin içten bir şeyler yapsın diğer türlüsünün manası yok diyorsun muhtemelen. Ama hayat boyle değil. Bu adam senin baban ileride başka insanlarla benzer durumları yaşıyacaksın. ne biliyim çalısacaksın, doktora gideceksin, devlet dairesine gidersin. Senin bu halini kullanmaya çalısıp belli belirsiz mobing yapanlar seni ezenler olacaktır. Dolayısıyla babanla konusmaya başla ve bu huyunu atlat derim. Bu dünya senin benim gibiler içni fazla vahşi safbaskj
Evet ama elimde değil Hhshs zaten babama bile yük olduğumu düşünüyorum bu sene mezun oldum ama taşınacağımız için daha işe girmedim
İyi şükür kendi paranı kazandıkça boyle şeylerde daha rahat edersin. Ama bir arkadaş olarak hayatında ki x kişisi olarak soyluyorum üstüne basa basa bu huyunu değiştir. Kendini kıracağına başkalarını kır. Dünya sensin. Sen küsersen dünya küser.
Evlendiğimde de sorun yaşar mıyım bu yüzden
Evet yaşarsın. Seni çok sevebilecek düşünceli birisi olmaz ise inan bana normal davranması bile batar sana. Üzersin kendini. Bu onu da çok yorar.
Biliyorum zaten kocama da yük olurum diye düşündüğüm için evlenmek istemiyorum
En çok kendine yük oluyorsun gibi görünüyor :D Sen kendine inanmazsan kimse inanmaz. Fazla karamsarsın. ÜDşünmek insana yol aldırmıyor harekete geçmek lazım. Bir konu hakkında ne kadar düşünürsün kendini o kadar vaz geçirirsin o konuyu gerçekleştirme adına. Bu yüzden çok düşünme. Bu senin düşüncen. Ne demiş einstein aşkı ve ölümü arama zamanı gelince o seni bulur.
Ama ne bileyim kocam bana bir şeyler alsa kötü hissederim kendimi yük oluyorum gibi gelir
Erkeklerin boyle tripleri olmuyor genelde. Yeni jenarasyon ile insanların akıllarına boyleşeyler kazımaya başladıra. En kötü mezunsun sen de girer çalısırsın. Çalısmazsan da yük değilsin ailesin eşsin boyle düşünceleri atın kafanızdan bence. Zaten çoğu kişi için gerçeği de yansıtmıyor düşündüğünüz gibi olmuyor. Allah kotusune den getirmesin. Mesela sen hayatında hiç bir şeyi düşünce gücünle değiştirdiğini hatırlıyormusun. Mesela bu masamdaki kahveyi sana 20 yıl versem düşünerek kolaya çevirebilir misin? Sanmam. Dolayısıyla kötü düşünceler sadece zihnini yoruyor olacak olan şeyleri değiştirmiyor.
Evlenince çalışırım zaten koca parası yiyemem hshhs ama şimdi erkekler hep konuşuyorlar arkadan şu kız paramı şöyle böyle yedi diye
Yeni nesil işte :D Hala etrafta paranın lafını yapan tiplerden çok aile olmayı onemsiyenler var kotu düşünme.
İnşallah vardır öyle erkekler
Evet yeni nesil z kuşağı erkekleri böyle
Umarım her şey gonlunce olur.
Umarım teşekkür ederim detaylı yorum yaptığın için
Rica ederimm (çiçek)
🙂
Selam dostum! TikTok tam bir veri canavarıdır 📱 Video akışı farkında olmadan tüm internet paketini hüp diye çeker 😅 Paket aşım ücretleri de operatörlerde maalesef oldukça yüksek uygulanıyor. Bu yüzden o rakam gayet mümkün. Babanın iması da muhtemelen bu dikkatsizliğedir. Üzülme ama bundan sonrası için hücresel veri sınırları koymayı unutma, finansal disiplin küçük önlemlerle başlar 💪🏼✨
Cevap
2Cevap
Bokmu var tiktokta aç YouTube den dünyayi tanitan sana bir şeyler katan şeyler izle mk
Ya konu bu mu
Bence bu konu daha önemli para dediğin elinin kiri bulması çok basit zaman en değerli hazine kime neye harcadığına dikkat etmen lazım allah askina tiktok dediğin yerde bitane aklı başında insan var mı ya
@gduffvcv 😂😂😂
Ya ben de Tiktoku çok sevmezdim ama kullanmaya başlayınca alışkanlık yaptı ben Tiktok çekmiyorum zaten reels izliyorum hoşuma gidiyor
Hoşuma gidiyor dediğin özürlü kılıklı millet mi 🤣 la sg kendine faydasi olan seyler izle
Bak düzgün konuş ben sana düzgün cevap veriyorum
orada durmuş ise iyi güncel fatura tutarına bak bakalım
Yok orada durmuş işte 1000 lira gelmiş
İyi yine ucuz atlattın bebeğim
1000 çok değil mi yani
Yok be zaten normal faturalat beş altı yuz
Tamam çok değil o zaman
Evet çok değil
Baban ayıp etmiş
Neden öyle dedin
Evet çok kırıldım zaten ben çok harcama yapan birisi de değilim kötü de bir işi yok iyi maaş alıyor kaç kere yiğenlerine para yolladığını gördüm anneme söylemedim ben kızıyım bu kadarı da hakkım olsun
Değişiyor da çok harcamıyorum zaten babamdan da almadım çoğu zaman staj paramdan ya da devletin verdiği krediden harcadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?