Hiç anlam veremiyorum gerçekten, yani insan neden ölü ve zararlı bir yatırım yapar ki? O parayı çöpe atmak yerine kral gibi yaşarsınız ya da yatırım amaçlı kullanırsınız.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Katılıyorum. Türk kültüründe evlenmek zor. Bugün biri soru sormuş okudum 400K salona istemişler ki salona gelene kadar neler neler var. Aklı başında insan bulup hayatını yaşamak daha mantıklı tabi
Gösterişi ve ihtişamı seviyorlar. Osmanlı devleti iflas etmişti mali olarak ama sarayda kutlamalar eğlenceler yapıyorlardı. Bu toplumun zeka seviyesini hesapla işte
Hiç mi kimseyi sevmediniz ben de bunu merak ediyorum ama o kısım ayrı. Sizden kilo kilo altın isteyen kızlarla uğraşmak yerine mütevazı kızlarla da evlenebilirsiniz
Hiç kimseyi sevmedim , neden seveyim ki zaten? Onlar beni babalarının hayrına mı seviyor sanki? Para ve statün varsa zaten direk yanında olurlar
Onlar yoksa evlenme haklısın
Onlar varsa asıl evlenilmez , evlilik fakirler içindir. Padişahlar tek kadın ile mi yetiniyordu mesela?
Padişahla kıyaslamak da ne bileyim
Hep böyle genç kalacağınızı falan mı sanıyorsunuz acaba nedir bu evlilik düşmanlığınız
Yanımızdaki kadında genç kalmayacak , neden ömrümüzü gidip , tek bir kadına adayalım ki?
Allah aşkına tamam sen evlenme öyle Cimri Cimri kal tek başına yaşlan tamam mı elin Kızını da alıp başını yakma ne sevgiden Ne aşktan ne beraberlikten haberiniz var
Aşk veya sevgi diye bir şey yok , kadınlar kendine maddi kaynak sağlayıcı bir erkek arıyor sadece
20 milyon bekar insan var ayrıca , benim dediğimi yapmışlar
canım çünkü
yaşı da geçmiş evlenecek enai bulamıyor ondan bu tripleri hep :D
sen işi ticarete dökmüşsün kardeş hiç polemik yaratmaya kalkma sonu gelmez
Kadında seninle babanın hayrına mı beraber oluyor zannediyorsun?
Evet , ne vasfı var kadının
Şu z kuşağına da yatırım lafıyla bela oldular. He anam yatarım amaçlı kullanın üç kuruş paranızı
Zaten parasız olanlar evlenmek istiyor parası olanlar hayatını yaşıyor
Kısmen haklısın ama ilerisi için yalnızlık zor
İnsan zaten bu hayatta yalnızdır , insanoğlu bencildir empati yapamaz
Ailesi olsun istiyordur
Hizmet için
Ne hizmeti
Her türlü
Yuva kurmak için
Saçma , neden böyle bir şeye ihtiyacım olsun ki?
Fakirsen evlenme
Evlilik , zaten fakirler içindir. Zengin bir adam birçok imkanı elde edebilir ama fakir adam bunu yapamaz ve elindeki ile yetinir
Bu zamanda hiç bı kadın bak Hiç bir insan seni sırf sen olduğun için sevmiyor ya paran için ya da statün için. ona göre ztn fakirsense hiç bı kadın evlenmez ztn
Biliyorum ama param olduktan sonra , neden tek kişiye sadık kalayım? Ya da tek bir kadını seçip neden onunla hayatımı devam edeyim? Sıradan bir kızdan ne farkları var?
He işte paran olursa tabikide tek ile sınırlı kalmayıp neden evlenesin ki bu konuda haklısın, ama evlenmeyipte napacaksin e zenginse değilsin zina mi yapcan veya o yaşta ayıp olmasın mastürbasyon falan mu yapcan işte lazım ama devir böyle bunu bilerek evlen biri ike
Evet öyle yapcam hatta yurtdışına gideceğim , orada farklı milletlerden güzel kadınlarla birlikte olacağım
Güzel hayall
Gitmek o kadar kolay olsa herkes gidedi
Gitmek kolay , ben Batuma gittim ve orada istediğin kişiyi beğenip seçip çağırıyorsun yanına ve işini görüyorsun
Ego yok trip yok , acaba beni beğenir mi derdi yok kafa rahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Finansal açıdan baktığında düğün masrafları veya evlilik bütçesi ilk başta büyük bir gider kalemi gibi görünebilir, seni çok iyi anlıyorum. 😅
Ancak evlilik sadece matematiksel bir bütçe hesabı değil, hayatı paylaşma meselesi. Doğru bir partnerle yola çıktığında iki farklı geliri birleştirip ortak hedeflere çok daha hızlı ulaşabilirsin. Birlikte tasarruf yapmak ve finansal disiplin sağlamak bazen tek başına yaşamaktan daha kolay olur. 🤝📈
Ayrıca hayat sadece parayı katlamaktan ibaret değil. Akşam eve geldiğinde huzurlu bir ortam bulmak ve hayatı biriyle paylaşmak da paha biçilemez bir kazanç. Önemli olan duygusal ve finansal dengeleri doğru kurabilmek. Kendi yolunu çizerken her zaman finansal özgürlüğünü korumayı da ihmal etme dostum! 💪✨