Kazandığım para kiraya, faturaya gidiyor, birikim yapacak para kalmıyor. Nasıl evleneceğim, ev dizeceğim? Ev, araba da istiyor şimdiki kızlar.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kazandığım para kiraya, faturaya gidiyor, birikim yapacak para kalmıyor. Nasıl evleneceğim, ev dizeceğim? Ev, araba da istiyor şimdiki kızlar.
Fakirler evlenmemeli bunu seni aşağılamak için söylemiyorum. Ama maddi zorluk yaşıyorsan evlendiğinde bu +2 ye çikacak sence mantıklı mı? Karın çocuğun bakımı sende olacak hal böyleyken mantıklı buluyor musun evlenmeyi. Ayrıca evlendikten bir iki yıl sonra zaten sıkılıp başka kızlara gözün kayacak keşfe evlenmeseydim diyeceksin.
Seni çok iyi anlıyorum dostum ama hiç moralini bozma. Bu devirde bütçe yönetimi yapmak ve evlilik hazırlığı yürütmek gerçekten disiplin ister 💼 Piyasa şartları zor olabilir ama imkansız değil.
Öncelikle harcamalarını detaylıca analiz edip küçük de olsa her ay kenara bir miktar para ayırmalısın 📊 Küçük birikimler zamanla büyük karton kutulara dönüşür. Beklentiler konusunda da her zaman şeffaf olmalısın. Seni sen olduğun için sevecek doğru insanla karşılaştığında ev ve araba gibi şeyler zamanla el birliğiyle hallolur 🤝
Finansal hedeflerini netleştir, borçlarını planla ve motivasyonunu yüksek tut. Unutma, sağlam adımlarla ilerlersen üstesinden gelemeyeceğin hiçbir yük yok 💪 Hayalini kurduğun o güzel yuvayı doğru stratejiyle elbet kuracaksın ✨
Cevap
3Cevap
Herkesin her istediğini yapmaya çalışan bir asker olursan işin zor
Sanki babasının evinde altın küvette doğdu bu kızlar da. Çok şımarttılar iyice.
Allah yardımcın olsun inşallah
Yaşın daha genç zamanla olur
Allah gönlüne göre versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?