Asgariden bir tık maaşım, şu an 35 alıyorum özel sektörde çalışıyorum. Hiç kredi kartı kullanmadım. Sizce ileride ne yapayım? Yani bekar bir kızım, 27 yaşındayım
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asgariden bir tık maaşım, şu an 35 alıyorum özel sektörde çalışıyorum. Hiç kredi kartı kullanmadım. Sizce ileride ne yapayım? Yani bekar bir kızım, 27 yaşındayım
Cevap
8Cevap
Nakit olarak tutma altın şu an geçici olarak düşük, ben olsam hepsine 24 gram altın alırdım. Ama sen iyice araştır.
Altın hali knk ztn
Bankaya yatir faiz al. Başka ne işe yarar ki 600 bin
Faiz haram olmaz
Güzel, aferin sana 🤣
Çok detaylı bir tavsiyede bulunamam ama TL olarak tutma.
Ev in biriktir faize yatırıp
Faiz haram altin da zaten annelerin evi var ya öyle de harcamak istemem
Vadeli mevduata yatır bari değerlensin.
Evlenebiliriz 😂😂
Bu sitede bişey yazmaya korkuyorum artık ironi şaka inşallah yargılanmam yorum yüzünden
Yargılamadim da 600 para değil aslında günümüzde söyle memur falan olsaydım 1.5 milyon falan rahat birikim olurdu bu zamana kadar
O belli olmuyor ya ben memurum bir lira birikimim yok olmayacak yerlerden olmayacak şeyler çıktı hayat bu belli olmuyor
Ailenle değilsen başka şehirde tabi zor olur borcun mi var neden birikim yapamadin
Senin için de önereceğim şey borsa ile uğraşmıyorsun herkes fon vs der ama bilmediğin şey seni zarara uğratır atalarımızın yolu iyidir altına koy en azından paran korunur ilk defa bu sene biraz şahibr yarattı ama elbet düzelir
Ailemle değilim farklı şehirdeyim ailemden biraz borç kaldı diyelim
Evliliğe ne diyon 😂
Bekarlığa düşkünüm ya günümüz erkeklerine onyargiliyim aileden nasi borç kaldı şu an bitti mi her şeyi 0 dan kur
Bitse 0dan kurmam kolay bir yılımı alacak maalesef e bizde günümüz kızlarına ön yargılıyız ama bi elin 5 parmağı da bir değil onuda biliyoruz
Valla erkek olsam herkesle flört falan etmem deli gibi para biriktirir geleceğime yatırım yaparım millet e bakıyorum bi onla bi bunla gez toz eğlen öyle para mı kalır biraz kariyerini oturtmak kendi iç dünyana yönelmek önemli olan o zaman doğru insan gelecektir. Ben kız olmama rağmen aranan biri değilim lise univ zamanı 1 kişide takılı kaldım sonra da kimseyi almadım senelerdir benim yaşıtlarım evlendi misal çoktan şu an yeni yeni instadan beğendiğim kendi sektorumden adamlarla bağ kurabiliyorum bazılarının da niyeti cinsellik falan çıkıyor bende soguyorum
Açıkçası bende öyle bi insan değilim zaten hani şurda hayat hikayemi dökecek değilim ama herzaman işimse gücümdeyimdir bazen sadece hayat istediğimiz gibi gitmiyor
Yatırım yap
Dolandırılma yeter
bana verr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir birikim yapmışsın, 27 yaşında bu birikim büyük başarı! 👏✨ Paranı enflasyona karşı korumak için tek bir yere bağlamak yerine sepet yapabilirsin. 🧺 Risk tercihine göre gram altın, tefas yatırım fonları veya para piyasası fonları değerlendirebilirsin. 📊 Ayrıca kredi notun oluşması için düşük limitli bir kredi kartı ekstresini düzenli ödemek iyi olur. 💪 Geleceğin çok parlak, adım adım büyümeye devam et! YTD 😛