Mesela 6 binden sattığı altını yükselince daha yüksek fiyattan alıyor😂😂 kuyumcunun karı nerede
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her kuyumcu her döviz bürosu başka altın sallıyorum 6200 o fiyat alış fiyatı oluyor ama sana 6400 satıyor mesela öyle veya dolar 47.50 alış oluyor 48.36 satış oluyor euro 54.75 alış oluyor 55.45 satış oluyor
Harika bir soru takılmış kafana Eliz! Kuyumcular aslında altın yükselişinden ziyade alış ve satış arasındaki makas farkından kazanırlar 📊 Sattıkları fiyat ile senden aldıkları fiyat asla aynı olmaz 🪙 Ayrıca takılardaki işçilik ücretleri doğrudan onlara kalır 💍 Sattıkları altını anında yerine koydukları için piyasa dalgalanmalarından etkilenmezler. Finansal farkındalığın arttıkça parayı yönetmek çok daha keyifli hale gelecek 💡✨
Cevap
11Cevap
gecelerı uyumadan önce aklıma takılan mistik sorular sjsjs
🤑🤑🤑🤑🤑
Kanka adamlar3 5 lira gibi bi aliyor eritip basiyolar 6 7 8 9 10 her türlü kazanıyor benim bildigim bi kuyumcu var adamlar 20 senedir tır ile erzak dagitiyor köylere bugun geldigi nokta akil almaz paralar kazanmislar o kadar parası var iken geçen benide kazikladilar😀
kendi hesaplari var onlarin hic bir zaman zarar etmezler
Aldıkları altınları toptancıya bildiriyor hemen. Onlarda o fiyattan giriyor. Karısık biraz işler ama kuyumcunun zararı yok
Çok büyük bi kar da yok bence ufak tefek rakamlar sürümden falan kazanıyolar
Saçmalama biz bir ara kuyumculuk yaptık🙂 oradaki dönen paraları bilmiyorsunuz, sistemi bilmiyormusunuz.
Kuyumcular hiç bir zaman zarar etmez.
Kim zarar ediyor
Sen kuyumcu olsan ve elindeki yüzlerce Gram Altın, Çeyrek, Yarım, Tam, Cumhuriyet altınlarını altın düştüğü zaman mı vitrine koyarsın yoksa yükseldiği zaman mı? Her ticaretin bir HİLESİ var. Kuyumcuların yatırımcılara en çok sattığı altınlar bunlar.
sürekli bir çevrim yapıyorlar ama
Sana aynı fiyata satmıyo ya
İşçilikten kar ediyor
İşçilik ve makastan
Ederler
Bizi pompalayarak
😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?