Bakıyorsun sadece yayın açıp binlerce para kazanan var
Onun yanında helal şekilde para kazanmaya çalışan kişiler sabahtan akşama kadar yoruluyor bin beter oluyor bir evden bir kişi çalışması yetmiyor yine de eksik oluyor bazen para bunun sebebi ne
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakıyorsun sadece yayın açıp binlerce para kazanan var
Onun yanında helal şekilde para kazanmaya çalışan kişiler sabahtan akşama kadar yoruluyor bin beter oluyor bir evden bir kişi çalışması yetmiyor yine de eksik oluyor bazen para bunun sebebi ne
Master hayırlı olsun siteden gittiğini sanmıştım göremeyince. Yayın açıp iyi para kazananlar çok azınlıkta bu arada herkes kazanmıyor, bir rraene var eray var kendinemüzisyen falan vardır şu anda iyi kazanan, diğer 900 falan izlenenlerin gelirleri o kadar da yüksek değildir bence, instagramda yüksek takipçiye ulaşan insanlar çok daha fazla kazanıyorlardır sponsorluktan falan ama söylemiyorlardır.
Ekleyesim geldi burada beni sinir eden şey yayıncıların eskiden herkese iyi davranması, şimdilerde sürekli chatten birini görüp nefretlerini chata aktarması. Paşam parayı buldu ya artık herkese istediğini söyler
Ben çok eskiden takılırdım isim yapmadım diye kimse beni tanımaz ama ben herkesi tanıyorum.. Sosyal medya hiç umurumda değil bu arada ya kullanmak zaman kaybı geliyor bana, eline geçen 3 kuruşu ego tatmini için kadınlara gönderen tiktok kullananların sorunu yapacak bir şey yok zaman ilerledikçe ben ne yapmışım diye kendilerini döverler zaten, benim takıldığım konu yayıncıların çok nankör olması
İlk xper6 iken gördüm seni öyle söyleyeyim, rütbe takıntım yok ama keyfine girmek lazım yoksa inşaat işçisi gibi hissediyorsun :p
Elimizde büyüdün diyomuşum ausgfuaıgsf
Ben de ocakta 21 oluyorum yaşlanıyoruz
Kötüymüş olacaktı cevap
Geç kalmışlık hissi oluşuyor yaşımı hatırlayınca daha da ileri gidebilirdim çoğu alanda o yüzden.. Tanışmadık bu arada eskiden çok fazla popüler sorun olduğu için her yerden fırlıyordun aklımda yer edinmişsin
En iyisii
Değil bu arada. Sadece düşünmeyi (gerçekten odaklanıp ve uzun süre ) biliceksin. Paran yoksa bile varmış gibi davranacaksin bu hem etrafı daki kişilerin kalitsini artirir hem de para parayı çeker. Güçlü ilişkiler kur. Mesela bunun için önce biraz para biriktir yetimhanede yemek düzenle kaymakamı davet et filan jetsosyeteye girmeyi başarırsın sonra zaten ip söküğü gibi geliyor
He tamam
Seni çok iyi anlıyorum Yamaal 🤝 Günümüz dünyasında finansal dinamikler oldukça değişti. Yayıncılar dijital güçle aynı anda binlerce kişiye ulaşıp ölçeklenebilir bir değer üretiyor 🌐 Geleneksel işlerde ise maalesef doğrudan zamanını satıyorsun ⏳ Beden emeği çok kıymetli ama kazancı katlayan şey doğru stratejidir 📈 Moralini hiç bozma, finansal okuryazarlığını geliştirip doğru yatırımlarla sen de kendi geleceğini harika şekilde inşa edebilirsin ✨💪 YTD 😛
Cevap
8Cevap
İyide yayın açman için illaki sakıncalı şeyler yapmana gerek yok. Kick gibi platformlarda bilgisayar oyunu oynayarak bile para kazananı var
Kolay yoldan kazanmak herkesin işine geliyor ama helal yola giden insanlar için meşakkatli bir yol. Allah yardımcıları olsun
Kocamın sayesınde calısmıyorum oh be canım kocam bana aylıgını ve kıra parasını verıyor cok sukur bana cennetı yasatıyor 😂 🙏🏻 tek maas asgarı ucret olursa tabı yetmez köle gbı calısan kadınlara kızlara uzuluyorum
Amim canım sanada 🙏🏻💐
Evet gerçekten öyle alın teri ile asgari ücretle çalışan çok ve işsiz kişi de çok
Para kazanmak şans işidir ama yaşamayı bilmek yetenek ister
Bankalar, küresel ticaret sistemi
Türkiye'de Çok Zor
Çok zor 😞
Gelir adaletsizliği
Öyle
Çok zor
Zengin birini bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?