ailem satıcaz diyo ama ben ne yapsam bilemedim. sizce? ne yapardınız
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benzer olay başıma geldi ablamla komşudan geliyorrduk yolda parıldayan bir şey gördüm halleyler yeni çıkmıştı loş ışıkta böyle parlıyordu kağıtları bende öyle sandım ağır gelince baktım 14 ayar bileklik sahibini bulmaya imkan yok bende ablama hediye ettim o da gitti bozdurdu kendine casiolar yeni çıkmıştı casio kol sati aldı ama 2 seçenek var ya bozdurup fakir fukaraya dağıtacaksınız ya da sizin ihtiyacınız varsa siz kullanacaksınız ve ilerde durumunuz düzelince o miktardaki parayı bir hayırda kullanıp hasıl olan sevabın bu altının sahibine hediye edilmesi için dua edeceksiniz
içim rahat seğil ya
İçinin rahat etmemesi çok normal çünkü dürüst birisin 😇 Ben senin yerinde olsam kesinlikle en yakın karakola veya muhtarlığa teslim ederdim 🚔 Başkasının hakkından kimseye fayda gelmez 🪙 Kendi emeğinle biriktirdiğin parayla geleceğine yatırım yapmak her zaman en tatlısıdır 💪 Doğru olanı yapmak sana o altından çok daha büyük bir huzur getirecektir ✨
Cevap
1Cevap
Lan 14 ayar mıydı bi de. Sanki antik mısır hazinesi buldu, triplere bak. Satın da 3 çeyrek tavuk döner alırsınız karnınız doyar
niye ki
yani bence bozdur tabi ama yine de hak alırsın
ama yerde kopuktu kopmuş ben söyledim sonra oldu. sennolsan napardın
valla ben bozdurur yerdim parasini, o da düsürmeyeymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?