Midemiz delindi, fazla kendimi eziklemeden nereye başvurabilirim (Antalya) bölgesi gıda ve içecek için öğrenciyim
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Midemiz delindi, fazla kendimi eziklemeden nereye başvurabilirim (Antalya) bölgesi gıda ve içecek için öğrenciyim
Cevap
10Cevap
Doğrudan veya yönlendirerek yardımcı olabilirim
Saogl gerek yok
Buraya yazma amacın ne o zaman?
Ben dilenci degilim beni karişdirma burdaki kizlarla senin gibi abazalara düşecek
Ne alaka? Yardım istemişsin yardımcı olabilirim yazmışım. Dümdüz yardımcı olmak. Kendi kendine kurulmuşsun.
Napcan apart oteli mi ödicen yok dur tahmin edim gel bende kal diyecen haha
Bide gizlendin niye acaba millet yazdigini görmesin mi diye
Anlamadan dinlemeden 500 tane şey uyduruyorsun. Acaba niye gizlendim. Senin yüzünden yardımcı olalım diye yazdık yaftalamadığın şey kalmadı
yardım konusu ayrı eğlence ayrı. ha eğer ben konu yardımlık olmasa takılmak istiyorum deseydin ona tamamdır takılalım derdim. ama bu başka bişey
Ok
evet, yardımcı olmayı da isterim.
eğer boş ver yardımı takılalım eğlenelim dersen de o ayrı konu
hangisini istersen o olabilir
Ya sen bana nasil yardimci olacan ne alaka
doğrudan sana nakit yardımı sağlayarak. veya dilersen çevrem geniş part veya full time işe yönlendirerek. veya yine alternatif olarak kurumlara başvurunda yardımcı olmak.
veya sırf eğlence keyif, stres atmak olsun diyorsan o apayrı konu
E hadi bakalim acil yazcam sana merak ediyorum napcan
olur yaz, sorunu beğendim sonu 07 ile biten nick
Antalya merkezse belediyeye başvur
Merkez evet ama belediye ne diyoruz neresine gidiyoruz işte onlardan cok utaniyorum aşiri cekiniyorum
öğrenci evinde mi kaliyorsun
Antaldayım istersen yemek ısmarliyim
Allah korusun
Sadece bi yemek ısmarlamak istedim neden böyle tepki veriyorsun
Aş evleri yok mu orada onu arayabilirsin
Var bitane biliyorum ama giremiyorum ayagim beli bir yerden sonra devam etmiyor zor
Giremiyorum utaniyorum
Part bir işe girebilirsin
Hangi bölümü okuyon yardımcıııı olayım
Yemek icin kendimi satmiyorum yardimci olmayin yol varsa bildiginiz o bana yeter
İnsanlar kötü kiz olarak her şey daha kötü sorun tek başvurmak değil başvuramiyorum soramiyorum donuyorum cekiniyor insan kolay degil birisinden birsey istemek devlet belediye farketmez
Evet ben aslinda tek zaman gecirmek icin biraz bu stressi atmak icin soruyu acdim zaten gitmicem biliyoruk icimden
Cok berbat dondurasim var calisasim var birikim yapim diyorum seneye devam ama adim gibi eminim evren birikime izin vermez gene aynı yerde donuk kaliriz
Mimar
Tsk ederim ben kimseye muhtac kalmak istemem bursum da var zaten
Aileden istesene aç mı kalacaksın
Ben kredi kart kullanmiyorum yani yok bende bilmiyorum
Ailem yok
Benim durumum farkli yurt da kalsaydim arkadasdir müdür falan sorardim zaten bursum var bu ay tek hersey zor oldu onun icin gecici bi yardim soruyorum fakat ayni zamanda soramiyorum cekiniyorum aşaglayica geliyor bana
Olsun buda gecer karanlik gecelerin ardindab günes cikiyor
Gerçekten ihtiyacın var mı.
Ben dilenci degilim birsey karişdirma tek normal bir soru sordum herkesin başina gelebilir iyi günler ve kötü günler vardir
Ben sana dilencisin demedim. Yanlış analma dediğimi. Benim de başıma geldi bu durum. Bisküviyle karın doyurmaya çalıştığım günler oldu.
Evet kötü durum gururum yedirmiyor bi tarafdan da biyere başvurmak
Gurur yapma. Nerede kalıyorsun kimle kalıyorsun
Yanliz kaliyorum kimsede kalmam ben ya öyle diyorsun ama genede aşaglayici ezik gibi hissediyorsun kendini
Yok dertleşesim yok öyle biraz stressimi atim yeter bana
?
Vahh vahh
Destek ister misin
Yok ben yemek icin kendimi satmiyorum
Belediye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zor zamanlar her öğrencinin başından geçer dostum hiç çekinme 🤝 Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi aşevleri hızlıca gıda yardımı sunuyor 🍲 Kepez'deki Öğrenci Kent Lokantası da çok sembolik ücretlerle sıcak yemek imkanı veriyor 🍛 Ayrıca e-Devlet üzerinden Sosyal Yardımlaşma Vakfı gıda desteğine başvurabilirsin 🎒 Unutma geçici fırtınalar harika kaptanlar yetiştirir 🌟 Kendine çok iyi bak!