Benim aldı başını gidiyor kredi kartı ek hesap limite dayandı ne halt edeceğim bilmiyorum kafayı yiyeceğim
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Allahıma şükür hiç kimseye borcum yok. Eğer gelirin var ise harcamalarını kısabildiğin kadar kısmayı dene istersen. Ben cebimde para yoksa oyle ise o an almayı düşündüğüm şey her neyse onu hak etmediğimi düşünürüm ve almam. Bir kere açılınca ardı arkası kesilmiyor anca son raddeye gelip artık alacaklılar kapıya dayanınca bi kendine geliyor insan:Bu durum yaşanmadan önce gerekli onlemler alınmalı. hesaplı ve planlı harcama her zaman kontrolü sende tutar.
Çok şükür nakit kullanmak yerine aylık harcamalarımı kartlayapmak dışında borcum yok, onu da maaş günü gelince ödüyorum.
Yani avantajlı faiz tuzağına düşüp daha da baturmıyorum kendimi. Ama sana bir yol önerebilirim. Tabi bu süreçte eğlence hayatını ve gösterişli yaşam tercihini bir kenara bırakmak gerekecek
Dinliyorum
Düzenli maaşın var mı? Sorması ayıp değil, ne kadar kazanıyorsun?
Var 50.000 TL
Faizsiz kredi veren bankalar var, daha önce bu bankalarda hiç hesap açmamış olman gerekiyor. orada. Faizsiz kredilere başvurup, aldığın parayla borçları kapat ve aylık sabit bir tutara düşür borcunu.
Harcamalarını kıs ve aylık sabit ödeme olan bu borcu bitirmeye odaklan
İçinden çıkılmaz bir bataklık. Kredi kartları kapalı, krediler var. Bende çok düşündüm nasıl halledeceğim konusunda ama bir çıkış yolu bulamadım. En son yavaş yavaş ödeyerek zamanı gelince tüm borçlarını bitmesini bekliyorum.
Valla az önce farkettim esnek birikim hesabı açmışım, 3 yıldır hesaptan 1800 tl çekmiş üstüne faiz işlemiş 140bin para acayip mutlu oldum 😅
Borcunuz ne kadar ki? Limiti aşarsanoz ayrıca ceza yersiniz maalesef.
Kullanıma kapat ve asla yapılandırma
150 kart borcu fix her ay
Ne kadar maaş alıyordu ki her ay 150.000 TL ödüyorsun
200 250
Oooo sana koymaz
Sen ne is yapiyosun ne kadar aliyorsun
Hiç artmadı
Öncelik harcamları durdurmak kartları kullanmamak
Toplam ne kadar
Yapay Zeka Cevapladı
Sakin ol dostum yalnız değilsin 💪 Bu durumdan çıkmanın en harika yolu öncelikle kart kullanımını hemen durdurmak 🛑 Bankanla görüşüp kartları uygun taksitlerle yapılandırmayı deneyebilir ve yüksek faizli borçlara odaklanabilirsin 📈 Bütçeni gözden geçirip fuzuli giderleri kısmak sana nefes aldıracak 💸 Unutma doğru bir strateji ve disiplinle bu yükün altından rahatça kalkabilirsin ✨