Öğrenciyim param yok, ödemezsem ve bu böyle devam ederse iptal mi ederler? Sonradan tekrar açamaz mıyım ya da tekrar açacağım vakit kesmek isterler sanırım
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
çok güzel yüksek meblağ bir borç çıkarırlar sana icralık olmazsın ilk 3 ay sonra ödemezsen oluyorsun onun yerine hattının en düşük faturasına geçsen ve kredi kartından atlata atlata ödesen toplam ne kadar borç var şu an
Bu borçtan sürekli kaçarsam ne olur peki
bir arkadaşım öyle yaptı 2 bin TL lik borç oldu ona 8 bin TL yani bakınca çok değil gibi görünüyor ama sicilini de kirletirsin çoğu yer icralık kişiye iş bile vermiyor haberin olsun
Büyümek çok yorucu keşke hep küçük kalsaydım
Maalesef hayat öyledir yokmu part time bir iş veya KYK kredisi almıyormusun
ve telefon faturası en fazla taş çatlasın 3-4 bindir bence 3-4 bin se faturalıdan faturasız a geç geçebiliyorsan taahhütsüzse bu şekilde borcun büyümesini bir nebze engellersin
üniversiteye okullar açılınca geçeceğim, babamla da uzun zamandir konuşmuyorum
Tamam öyle yaparım
peki annen para yetmiyor herhalde valla okumak zordur ya bende geçen sene okuyordum sana tavsiyem okulda paranı idareli harca
ben arkadaşlarim yüzünden neredeyse 20 bin borca girdim o dedi bu cafe ye gidelim o dedi şuraya gidelim ilk başta umursamıyorsun ama sonralarda zorlanırsın ek olarak bir ipucu vereyim
Zengin arkadaş çevresi maalesef öyle oluyor, asosyal takilacgim mecburen. Part time bir iş bulurum
bankalar yeni gelen müşterileri için 3-6-12 ay gibi kredi verirler genelde tabi çalışana verilir bu veya yeni müsterilerde kredi kartı limitinin belli bir oranı kadar faizsiz taksitli nakit avans çekip en azından hattını kapatmaktan kurtarabilirsin
ve bankayı internet üzerinden aç ve başvuru yaparken şunu de örneğin bir fabrika veya firma bul random orası için açacağım de
Himm onu araştırmam gerekiyor yanlış bir şey yapmayayım
Teşekkür ederim
Oranın adresini verirsin sonra sistemden silersin bir bakın öyle şeyler hayat kurtarıyor birde bazı bankalar kredi kartımı kapatmak istiyorum falan diyince de sana kapatmaman için öneriler sunuyor bunun banka ve maddi gelir dışında borçtan kurtulmanın yolu yoktur
Şimdiden hayatınızda başarılar dilerim 🙏
Sonradan sorularım olursa sana sorabilir miyim
Tabiki buradan yazmanız halinde sorularinizi elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım 😊 iyi akşamlar.
Çok sağ ol
Rica ederim
Önce iletişime kapanıyor galiba sonra daha uzun süre ödemezsen avukata falan veriliyor falan filan
2 fatura dönemi hattın aramaları da kapanır tamamen iptal edilir. Ne kadar geldi ki fatura borcun
Biraz fazla
Normalde tarifem var tarifini nasıl astin ki. Hadi ben sana hiçbir şey olmaz sana icra gelir verdi üzerine zaten Büyük ihtimal hiçbir şey yoktur
🫠🫠
Merak ettim ne kadar geldi bir söylesene? 🙂
boş ver
1000 TL'den fazla mı
Evet
Operatörle görüşüp taksitlendirme istedin mi peki? Bu arada bazıları icra filan demiş de hiçbir şey olmaz korkma ama operatörü arayıp taksitlendirme isteyebilirsin
Aaa iyi fikir
Deneyeceğim
Tabii ki de Ne ara benim ödeyecek durumum yok de taksitlendirmeyi yaparsanız ödeyebilirim de. Saçma sapan yorum yapanlara da kulak asma bazıları para yardımı yaparım der Ama farklı şeyler ister onlara dikkat et
Teşekkür ederim
Rica ederim Umarım her şey dilediğin gibi olur dediğim gibi Kendine dikkat et lütfen.
Sende 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙏
Yardım edeceksen gene et kardeş Ankara olmayınca merhamet duygusu olmuyirmu 😄
@filizofankara
Yardım edecekleri şey gel ver paranı vereyim oluyor bu burada he
Kapanır hattın bşr süre daha ödemezsen icra olur
Ne kadar borcun var
Ne kadar ki
Haciz gelir
Nasıl haciz
Ödemezsen hat borcu gaciz gelir hat kapanır
Anladım
Borcun me kadar
Hat kapanır icralık olur hat sahibi
İcralik olunca ne oluyor
ne kadar borcun
Birikmiş baya
yardım edebılırım ankaradan ısen
Değilim
KApanır
İptal da açamazsın
Hattın kapanır
Ceza gelir
Kapanir
Yapay Zeka Cevapladı
Öğrencilik zamanlarında bütçe sıkışması çok normal 📱 Rahat ol ama konuyu ihmal etme. Borcu ödemediğinde önce hattın giden aramalara kapanır. Süreç uzarsa operatör sözleşmeyi iptal edip borcu yasal takibe aktarır ⚖️ Sonradan borcunu gecikme faiziyle ödemek zorunda kalırsın. Borcu kapatınca hattını açabilirsin ama cebin yorulur. En iyisi müşteri hizmetlerini arayıp taksit istemek 💪