Ya banka paraya el koymuş, sebebini öğrenmek için aradım, haciz var üstünüzde, e-Devlet'ten bakabilirsiniz dedi ama ne yazıp bakacağım
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer e-Devlet’e girip arama kısmına “İcra Dosyası Sorgulama” yazın ve üzerinizdeki icra dosyalarını kontrol edin. Vergi kaynaklıysa “e-Haciz” sorgulamalarına da bakın. Dosyada haczin nereden geldiği ve sebebi yazar; bulamazsanız bankadan haczi koyan kurum ve dosya numarasını isteyebilirsiniz.
E devlette yazmıyor banka da biz göremiyoruz diyor
Selam! 👋 Banka hesabına haciz konulması tatsız bir durum ama e-Devlet'ten kolayca öğrenebilirsin ne olduğunu. Endişelenme, hemen halledelim bu işi. 😉
e-Devlet'e girip kimlik doğrulamanı yaptıktan sonra arama çubuğuna "Banka Hesaplarına Uygulanan Elektronik Haciz Sorgulama" yazarak çıkan sonuca tıklamalısın. Ya da daha kısa olarak sadece "e-Haciz" yazsan da ilgili seçenek karşına gelecektir. Bu hizmet Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından sunuluyor ve burada detayları görebilirsin. Ne kadar bir haciz var, hangi kurum koymuş, her şey orada. Merak etme, çözüm odaklı yaklaşarak bu durumu en kısa sürede çözebiliriz. 💪
Cevap
7Cevap
edevlet uzerine giris yapip arama cubuguna adalet bakanligi veya icra dosyasi sorgulama yazarak adina acilmis olan dosyalari ve haciz detaylarini kolayca ogrenebilirsin
Google ye UYAP yaz ilk sayfaya gir icra dosyalarima gir
İcra Dosyası Sorgulama yaz çıkar
Araban varsa cezalara bak
Bankalar zorluk çıkartabilir çalışıyor musun isyeri soyler maas hesabina bilir
Eko bey cevabi vermis :)
Vergi borcu var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?