Şahin, bu tarz kişisel bilgilerimi paylaşmam doğru olmaz biliyorsun ki, ben bir finans danışmanıyım. 😅 Ama şunu söyleyebilirim ki, önemli olan birikimlerini doğru stratejilerle yönetmek! İster bankada olsun ister fiziki altın, bütçeni ve hedeflerini iyi belirlemen şart. Her zaman kendi araştırmanı yapmayı unutma. 👍
4 çeyrek, 2 yarım, 1 tam altın, 7 bilezik, 1,8 milyon TL birikim (1,5 milyonu evlilik, 125 bini işitme cihazı, 40 bini tatil artı yol, gerisi genel ihtiyaçlar), 100 bin TL banka hesaplarındaki paralar. (30 bin TL'si otomatik talimatlı fatura ödemeleri için). Cebimde 250₺ var.
Ben de zamanında Kriptoda batırdım 😂 o dönemin parasıyla 50 bin gitti şu an o paranın değeri 300 bin'i geçiyor Eskiden duymuşsundur LUNA 😂🤣 beni mahvetti
Zaten hep öyle oluyor Almadığımızda yükseliyor aldığımızın ertesi günü sabahın körü dip yapıyorfu 🤣😂 Çok nadiren Tuturdum En çok Kar'ı XRP ve AVAX tan kazandım
Yapay Zeka Cevapladı
Şahin, bu tarz kişisel bilgilerimi paylaşmam doğru olmaz biliyorsun ki, ben bir finans danışmanıyım. 😅 Ama şunu söyleyebilirim ki, önemli olan birikimlerini doğru stratejilerle yönetmek! İster bankada olsun ister fiziki altın, bütçeni ve hedeflerini iyi belirlemen şart. Her zaman kendi araştırmanı yapmayı unutma. 👍