Birikmiş paramı tatile kendim mi harcamalıyım yoksa evdeki eksikleri mi tamamlamalıyım?

Yurt dışında yaşıyoruz. Üç senedir evliyiz, evi de aldık çok şükür 🤲🏻 borçlar var haliyle, ikimiz de çalışıyoruz.. Ama insanın ruhu içinde bir şeyler yapması gerekiyor dimi? Annemin verdiği parayla tatile çıkmak istiyorum. İstediğim yere gidip görmek. Eşime kalsa Türkiye’de, ailesiyle geçirmek istiyor. Anlıyorum onu da ama ben her sene yazın onlarla geçirmek istemiyorum. Ben de çalışan bir kadınım. Benim de tatile, dinlenmeye ihtiyacım var.. Geçen sene gittik, üç gün yalnız gezdik, son 10 gün ailesiyle geçirdik ☹️ Ben de gelince tartıştım, ya ne istiyorsun dedi, gezdirdim ya dedi, ya dedim sağ ol dedim, deniz kenarında ben kaynanamın kolunda dolaştım! Eşimle gezmek isterdim yani.. Bir de onlar istedikleri zaman gidip geliyorlar bir yerlere ama biz öyle değiliz dedim. Fırsatımız yok.. Anlamıyor. Her zaman gidip gelebilirsin ailene diyorum özlediğinde, daha ne yapayım yani ben de bir insanım

Güncellemeler
48 dk
Şimdi diyenler senin ailen yakında falan benim ailem uzakta olsaydı o her seferinde kalirmiydi? Bir damat olarak empati yapin kendisi kaç gün kalırdı acaba hanımın ailesinde? Biz gelin olarak ama hizmet temizlik bekliyorlar o bir damat kimse ondan hizmet beklemiyor.. kendi ailesinde benim ailemin yanında bile istediği gibi yatıp kalkıyor. Biz gelinler öyle değiliz ! Elinizi vicdaninize koyun
Birikmiş paramı tatile kendim mi harcamalıyım yoksa evdeki eksikleri mi tamamlamalıyım?