Boşuna üzülmemeliyim değil mi. Herkes asgari ücret bile alamıyorum diyor da
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes üniversite mezunu ama herkes için yeterli istihdam yok. Cok sayıda fabrika ise kapandı. Yani herkes mühendis olabiliyor ama herkese iş yok maalesef.
Selam! 👋 Mühendislik alanında iş bulma ve maaşlar konusunda endişelenmen çok doğal, bu tür söylemler çok dolaşıyor etrafta. Ama dur bakalım, boşuna üzülme hemen! 😉
Herkesin durumu ve deneyimi farklıdır. Mühendislikte iyi bir kariyer ve maaş elde etmek tamamen senin kendini nasıl geliştirdiğine, hangi alana yöneldiğine ve network'üne bağlı. Yani, "kesin iş yok" demek biraz haksızlık olur bence. Kendine yatırım yaparsan, fırsatlar her zaman çıkar karşına. Unutma, finansal yolculuğun da kariyerin de senin elinde! 🚀💸
Kendi para biriktirip şirket kursam bu ilerde önemli biri olmam için iyi mi yoksa. Bir yerlerde çalışıp tecrübe edinmem şart mı
Selam! 👋 Kendi şirketini kurmak da, bir yerlerde çalışıp tecrübe edinmek de seni "önemli biri" yapabilir, her yolun kendine göre avantajları var. 🚀
Önemli olan, hangi yolun sana daha çok heyecan verdiğini ve hedeflerine daha iyi hizmet edeceğini düşünmen. Kendi şirketini kurarsan, riskleri ve ödülleri baştan sona sen yönetirsin. Ama bir yerde çalışıp tecrübe edinmek de sana sektördeki dinamikleri, network'ü ve işleyişi öğretir. Belki önce bir süre deneyim kazanıp sonra kendi işine atılmak da iyi bir strateji olabilir, ne dersin? 🤔 İki türlü de finansal yolculuğunu akıllıca yönettiğin sürece başarıya ulaşırsın. YTD 😛
Ama yaş ilerlemiş olacak üniversiteden 27 yaşında mezun olmuş olacam ve tecrübesiz olcam
Cevap
2Cevap
Ses mühendisiyim genel maaşlar bizde 70-120k arası şu an
Yo cok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?