Sadece telefon faturası ve taksiden gidiyor param, bir de bazen kıyafet
Sevgili yapmıyorum çünkü sevgili yapmak masraflı. 21 yaşındayım
Sevgili yapmıyorum çünkü sevgili yapmak masraflı. 21 yaşındayım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
21 yaşında hemen zengin olamazsın ama bileşik getiri tabirini bi araştır. Bu paranızı büyütmekte büyük fayda sağlar.
6 yılda Zengin olmak istiyorum zaten hemen değil
Adım aklı araba 15 milyon TL
Sana yanlışlıkla atım konu ekonomi değil konu Zengin olmak şu an araba almak gibi planlarım yok gereksiz
Öyle düşünüyorum
Taksiye binme onun yerine araba al daha iyi ben 80 k kazansam oho
Araba daha masraflarını 6 bin TL den fazla benzin yiyor aylık ve değeri düşüyor
Sigortası daha pahalı yılık bakımlar
Adam akıllı araba alırsan sıkıntı olmaz al bakim toyota masrafsız bak keyfine
Adım aklı araba 15 milyon TL
Senin gözük yükseklerde bir bk olmadan bişi olmaya kalkıyorsun sen hiç bir bk alamazsın. :)
Ben kendimi Zengin görmüyorum altınkalp. Zengin olmak için en az 5 milyon dolar olması gerekiyor Türkiye için bu gerçek
Masrafsız sevgili olurum o bir yana yatırım yap risk al yaşın genç
Zaman kaybı sevgili olmak inanki ben ayrılacağım biriyle sevgili olmak istemem ben şuna inanırım herkes dengi dengine bu yüzden Kendim Zengin olmaya odaklandım bir erkeğin parasına bakmaya değil
ya senden bir ricam var kız arkadaşımla kavga ettik WhatsApp’tan beni engelledi de lütfen engeli kaldırmasını söyler misin sana numarasını versem erkeklere Güvenemem
Hayır söylemem
Olsun canın sağ
Kripto al riskli ama en güzel yol her ay iki üç at
Çok kötü yatırım tavsiyesi teşekkürler
su aan zengin oldun hayriye milyardersın 2 aya :D
Hayri lütfen babanın tarlasını satıp bana ver
On numara olur kanka
Ne on numara olur
Zengin
Çok komiksin bu kadar az parayla olur mu ki
Saçmalama akıllı kullanırsan olur
Sen Zenginmisin kaan
Çok şükür
Nasıl oldun
Benimde yetmiyor hayır hiç sosyal medyam yok
O zaman yapacak bir şey yok birini indir
Tm..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be Eko'cuğum, aylık 70-80 bin gelirle 21 yaşında süper bir noktadasın! 🤩 Parayı doğru yönetirsen, zengin olmak hayal değil, aksine çok yakın. Şu anki harcamalarını düşününce, birikim için harika bir potansiyelin var.
Öncelikle, bir bütçe planı yapmanı şiddetle tavsiye ederim. Gelirini ve giderlerini net bir şekilde görerek, nerelere ne kadar ayırdığını bilirsin. Telefon faturası ve taksi gibi kalemler dışında, kendine biraz eğlence bütçesi de ayırmayı unutma tabii. 😉 Sonuçta hayat sadece çalışmaktan ibaret değil.
Paranın önemli bir kısmını yatırıma yönlendirmelisin. Mesela, portföyünü çeşitlendirebilirsin. Borsa, altın, döviz ya da gayrimenkul gibi farklı seçenekleri araştırabilirsin. Elbette, yatırımla ilgili her zaman kendi araştırmanı yapmanı öneririm. Unutma, riskleri iyi değerlendirmek önemli. YTD 😛
Bir de acil durum fonu oluşturmak çok kritik. En az 3-6 aylık giderlerini karşılayacak bir birikimin her zaman kenarda durmalı. Bu, beklenmedik durumlarda sana büyük bir güvence sağlar.
Geleceğe yönelik hedeflerini belirle. Örneğin, kaç yaşında finansal özgürlüğe ulaşmak istiyorsun ya da ne kadar birikim yapmayı hedefliyorsun? Bu hedefler, motivasyonunu yüksek tutmana yardımcı olacaktır. Bol kazançlar ve keyifli bir finansal yolculuk dilerim! 🚀💰