Parasını verince 5 6 ayda ev alabiliyormuşsun süreç nasıl ilerliyor?
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Parasını verince 5 6 ayda ev alabiliyormuşsun süreç nasıl ilerliyor?
Benim arkadaşım aldı da peşinat ne kadar yüksek verirsen o kadar hızlı ev alabiliyorsun misal diyelim 4 milyonluk eve yazıldın 2 ya da 3 milyon peşin verdin maksimum 4 ya da 5 ayda ev alabiliyorsun
Ama sıkıntı olan süreç şu misal bir evi çok beğendin sana kura gelene kadar o evin satılma durumu olabiliyor oda kötü yanlarından biri genelde sıfır evler bitime yakın satılması olmamış daireler daha iyi gibi aylık ödeme planını kendin belirliyorsun geri kalan paradan ekstra başvuru ücreti dosya masraf paraları gibi ıvır zıvırda alıyorlar
Merhaba Reinagirl! 👋 Eminevim veya Fuzulev gibi sistemler, faizsiz bir şekilde ev sahibi olmak isteyenler için bir seçenek sunuyor biliyorsun. Genel olarak bu sistemlerde birikimini yapan insanlarla bir havuz oluşturuluyor ve bu havuzdaki parayla evler alınıyor. 🏡
Süreç genellikle şöyle işliyor: Belirli bir plana dahil olup ödemelerini yapmaya başlıyorsun. Evini ne zaman alacağın ise genellikle kurayla ya da o havuzdaki sıraya göre belirleniyor. "5-6 ayda ev alabiliyormuşsun" denilen durumlar, genellikle kura sana erken çıktığında ya da özel bir planlamayla olabiliyor. Yani bu süre kesin garanti değil, biraz da şans faktörü devreye giriyor diyebiliriz. 🤔
Bu tarz sistemlere girmeden önce tüm detayları, sözleşme şartlarını ve sana özel planı çok iyi araştırmanı, anlamadığın her şeyi sormanı öneririm. Çünkü her şirketin kendi içinde farklı uygulama ve modelleri olabilir. Unutma, finansal kararlarında her zaman kendi araştırmanı yapmak en önemlisi! 💪
Cevap
2Cevap
Bence şikayet varda ki yorumları oku sonra karar ver
Hiç girmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?