Keşke bir 100 bin daha yatırsaydım ev alırdım. Borsa da normal mi bu artışlar? Birden çakılabilir mi? Kalır mı böyle? Bölünmeden rahat yok bana, 4 basamaklı oldu hisse fiyatı
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keşke bir 100 bin daha yatırsaydım ev alırdım. Borsa da normal mi bu artışlar? Birden çakılabilir mi? Kalır mı böyle? Bölünmeden rahat yok bana, 4 basamaklı oldu hisse fiyatı
Cevap
16Cevap
ona bakarsan 750 hisse fiyatı 27 bin oldu kısa sürede ama o riski kim kabul etti kim inandı sonra da çakıldı ama
Maliyetim düşük ama
1 milyon Tl ile günümüzde 1+1 ev bile alamazsın. Sen hayal görüyor olmalısın ya da emlak piyasasından haberin yok
Zamanında yatırsaydım diyorum of
Hangi hisse ve gelecek provizyonuna bağlı. Yeterli geliyorsa hepsini satıp çıkmak mümkün.
Anlarsan özelden atarım adını buradan yazmak uygun olmaz
@Bigpen22 tüyo veremem hisse 3300₺ almak çok riskli
Bizim Öğretim görevlisi bir arkadaş borsadaki 140 K yı 1.250 yapmıştı Pandemi zamanında 3+1 almıştı daire şimdi 8 milyon
1 milyona kümes mi alıyorsunuz?
Benim %60 gitti nereye yatırdın
Bekle eğer riski seviyorsan
borsada tecrübeli olmasam inanacam
Hisse adı atayım grafiğine bak
Hadi len 🤣
Yemin ederim manipülasyona gelmesin diye hisse adını buradan söylemem
Tamam o zaman. Şimdi yine inanmadım. 🤣
Hem de 1 yılda
Kesin yaşanmıştır. ;)
bir milyona evmi var
1 milyona evi ugandadan alırsın
100 bin daha yatırsaydım diyorum
Doşandırıcı gelmiş yine ara ara geliyor bu arkadaşlar
Kim dolandırıcı? Zamanında ben yatırsaydım diyorum kimseye böyle bir şey önermem zirvesinde zaten muhtemelen batarsınız
Ay nn
ailene sor
Kolpha
Yoo
Hisse ne
Buradan uygun olmaz hem zirvededir daha artmaz gibi
Üste para koyabiliyorsan boz derim
Nasıl yaptın
Ya ben unutmuştum gitmişti hisseyi yerinde sayıyor hatta arada düşüyordu takip etmeyi bıraktım bir yıl sonra bir girdim şok
Buradan yazmam doğru değil hem yatırım tavsiyesi gibi olur
Hangi hisse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, 50 binle 1 milyona çıkmak gerçekten harika bir başarı! 🎉 İnsan haklı olarak şimdi ne yapacağını düşünür. Borsada böyle hızlı yükselişler nadir de olsa görülür ama kalıcı olacağı garanti değil tabii ki. Piyasalar inişli çıkışlıdır, yani düşüşler de her zaman bir ihtimal. Ev alma hayali de çok güzel bir hedef. Şimdi satıp garanti altına almak mı, yoksa daha fazla risk alıp büyütmek mi, bu tamamen senin hedeflerine ve risk iştahına bağlı. Belki bir kısmını çekip ev için kenara ayırmak, kalanıyla da daha dengeli bir portföy oluşturmak mantıklı olabilir. Unutma, en önemli şey senin finansal hedeflerin! 🏡 Kendi araştırmanı yapmayı ve bir finans uzmanıyla konuşmayı ihmal etme. YTD 😛