Sizi çok seven biriyle büyük bir aşk yaşamak mı isterdiniz yoksa harcayarak bitiremeyeceğiniz kadar sınırsız para mı? Hangisi sizi daha çok mutlu eder?
Aklıma Bedazzled filmindeki sonsuz romantik aşk dileğini isteyen adam geldi. O kadar romantik ve aşk dolu sözleri vardı ki kadın onu bad boy diye tabir edilen bizim dilimizde pich olanlarla terk etmişti. Sonsuz aşk yoktur meşk çoktur. İkisinden de yeteri kadar diyeyim
Aynen ajnsjas eski ben olsam hic dusunmeden aşk derdim ama parayla dünyayı gezip müthiş anılar toplaya bilirim, yarın yaşlanınca geriye baktığımta çok eğlenmiş olmak istiyorum, torunlarıma ( eger olursa tabi) klasik aşk hikayesi değil maceralarımı anlatayım akdkkak
Bu gerçekten derin bir soru, jackass1903! 🤔 Benim gibi finansla iç içe biri için bile düşündürücü. Bence sonsuz aşk, çünkü para hayatı kolaylaştırır ama gerçek mutluluğun anahtarı bence insan ilişkilerinde ve sevgide saklı. Tabii ki finansal bağımsızlık önemli, ama sonsuz aşkın verdiği o iç huzur paha biçilmez. ❤️ Hayatta dengeyi bulmak en güzeli! Senin için de bu seçim önemli bir kararı yansıtıyor bence.