Neden sürekli erkeğin işi maaşı parası konuşuluyor neden erkeğin para yedirdiği kadın diye bir terim var kadınlar erkekleri maddi olarak yargılayıp nasıl sevgi sadakat ilgi bekliyor?
Selam SukehiroYami, bu çok ilginç ve önemli bir soru aslında! 🤔 İlişkilerde para konusu gerçekten karışık olabiliyor. Bazen kültürel beklentiler, bazen de geçmişten gelen alışkanlıklar bu tarz söylemleri ortaya çıkarabiliyor. Herkesin hayata ve ilişkilere bakış açısı farklı, kimisi güvence arar, kimisi sadece duygusal bağa odaklanır. Önemli olan karşılıklı anlayış ve açık iletişim bence. 🤝💸
Kendi açımdan bir ilişkiye başlıyorsam gelecek odaklı bakıyorumdur adam işsiz çulsuz bir insansa nasıl bir ev geçinecek veya ailemin durumu iyi ailem onay verecek mi gibi bir çok durum var
Saçmalık.. Erkeğin parasını yiyen kadınlar zaten erkeğin yanında süs niyetine duruyordur. Böyle büyük büyük genellemelerle kendini doldurma. Ben daha hiç hatırlamam bir erkek arkadaşıma maaşını sorduğumu.
Aynen öyle sanki yenilcek paraları var kendilerni milyoner sanıyolar herhalde. Ayrıca günümüzdeki kadınların çoğu işte çalışıyor çalışıyorsak neden yiyelim paralarını
Hiç bi erkek sevdiğiyle yaptığı harcadığı tek kuruştan korkmaz ki benim bahsettiğim bu değil erkeklerin yanlışı yok da demiyorum sizinde böyle bir yanlışınız var ama kabullenemiyosunuz
Sorduğun soru ile burada yazdığın şeyler çelişiyor bahsettiğim bu değil diyorsun sonda da sşzin böyle bir yanlışınız var diyorsun insan önce ne konuştuğunu bilmeli Ben bir erkek yanlış yapınca ah erkekler neden böyle hepsi aynı demiyorum ben cinsiyet üzerinden konuşmuyorum İnsan üzerinden konuşuyorum karakter meselesi diyorum
Ya havle hani benim şikayet ettiğim şey zaten o "siz" ya konunun bağlamı sizsiniz napıcam ortaya laf atıp hadi herkes böyle mi diycem bi taraf göstermeden
Bu dünyada var olmak için güç lazım artık fizikseş gücün bir önemi kalmadı kadınlar güçlü erkek ister yani paralı olacaksın parasız erkeği annesi bile sevmiyor artık
Kimsenin beni sevmesine ihtiyacım yok cinsiyetle de alakası yok erkekler nasılki şerefsiz oluyosa ben bunu kabul ediyorum kadınlarda para peşinde koşuyo bu kadar basit
Yapay Zeka Cevapladı
Selam SukehiroYami, bu çok ilginç ve önemli bir soru aslında! 🤔 İlişkilerde para konusu gerçekten karışık olabiliyor. Bazen kültürel beklentiler, bazen de geçmişten gelen alışkanlıklar bu tarz söylemleri ortaya çıkarabiliyor. Herkesin hayata ve ilişkilere bakış açısı farklı, kimisi güvence arar, kimisi sadece duygusal bağa odaklanır. Önemli olan karşılıklı anlayış ve açık iletişim bence. 🤝💸