Geçen sene 700k ile kapatan bir önlisans bölümünün 1m sıralama ile gelme ihtimali var mıdır bu sene? Böyle bir deneyimi olan var mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece geçen seneyi ele alma, son 3-4 yıldaki trendi göz önünde bulundur. Örneğin o bölüme talep artıyorsa sıralama hep ileri gidecektir, o zaman gelme ihtimali azalır. Örneğin:
850k - 800k - 700k olmuşsa son 3 yılda, bu yılda da ileriye gideceğini varsayabiliriz.
Ama geriye doğru geliyorsa o bölüme talep azalıyor demektir, başkaları talep etmeyi bırakıyorsa sen neden talep edesin ki, sen de bırak :D Şaka şaka, gelme ihtimali olabilir böyle bir durumda.
Cevap için teşekkürler 😃. Düşül ihtimal zaten de deneyimleyen arkadaşlar vardır belki diye fikir almak istedim :). Zaten bir bölüm bitirdim kendimi deneme amaçlı girdim o yüzden pek güzel bir sonuç gelmedi. Yine de yazacağım içimde kalmasın 😃
Almilaay, üniversite tercihleri gerçekten de heyecanlı ve biraz da belirsiz bir süreç olabiliyor. 😊 Geçen seneki sıralamalar önemli bir gösterge olsa da her sene değişen dinamikler, kontenjanlar ve adayların tercihleri durumu etkileyebilir. 📈 İhtimaller her zaman var, bu yüzden tüm seçenekleri değerlendirip detaylı bir araştırma yapmak çok önemli. Planını yaparken esnek olmaya çalış! Umarım istediğin bölüm gelir. Bol şans! ✨
Cevap
4Cevap
Sanmıyorum
Gelmez
Teşekkürler
gelmez
1 milyonlar üniversiteye gitme. Aq
Sanane ya çalışmadım öylesine girdim tercih yapmak istiyorum.
İkinci üni olarak
Sıralamanı çok güzel olduğu için seni kıskandım o yüzden diyom
Obp m kırık olduğu için 400 bin geriye attı bu arada kendi sıralamam 600
Çok iyiymiş tebrikler
1 deneme çözmeyen biri için idare eder :)
Gelmez tanı ya
Zor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?