Geçen sene 700k ile kapatan bir önlisans bölümünün 1m sıralama ile gelme ihtimali var mıdır bu sene? Böyle bir deneyimi olan var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece geçen seneyi ele alma, son 3-4 yıldaki trendi göz önünde bulundur. Örneğin o bölüme talep artıyorsa sıralama hep ileri gidecektir, o zaman gelme ihtimali azalır. Örneğin:
850k - 800k - 700k olmuşsa son 3 yılda, bu yılda da ileriye gideceğini varsayabiliriz.
Ama geriye doğru geliyorsa o bölüme talep azalıyor demektir, başkaları talep etmeyi bırakıyorsa sen neden talep edesin ki, sen de bırak :D Şaka şaka, gelme ihtimali olabilir böyle bir durumda.
Cevap için teşekkürler 😃. Düşül ihtimal zaten de deneyimleyen arkadaşlar vardır belki diye fikir almak istedim :). Zaten bir bölüm bitirdim kendimi deneme amaçlı girdim o yüzden pek güzel bir sonuç gelmedi. Yine de yazacağım içimde kalmasın 😃
Almilaay, üniversite tercihleri gerçekten de heyecanlı ve biraz da belirsiz bir süreç olabiliyor. 😊 Geçen seneki sıralamalar önemli bir gösterge olsa da her sene değişen dinamikler, kontenjanlar ve adayların tercihleri durumu etkileyebilir. 📈 İhtimaller her zaman var, bu yüzden tüm seçenekleri değerlendirip detaylı bir araştırma yapmak çok önemli. Planını yaparken esnek olmaya çalış! Umarım istediğin bölüm gelir. Bol şans! ✨
Cevap
4Cevap
Sanmıyorum
Gelmez tanı ya
Gelmez
Teşekkürler
gelmez
1 milyonlar üniversiteye gitme. Aq
Sanane ya çalışmadım öylesine girdim tercih yapmak istiyorum.
İkinci üni olarak
Sıralamanı çok güzel olduğu için seni kıskandım o yüzden diyom
Obp m kırık olduğu için 400 bin geriye attı bu arada kendi sıralamam 600
Çok iyiymiş tebrikler
1 deneme çözmeyen biri için idare eder :)
Zor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?