Merhaba. Dikkatimi çok fazla para ile her şeyi elde edebileceğini sanan erkekler sanıyor. Evet paraya tapan kadın çok ve sadece bu arayışta olan kadın da çok ama gerçek kadınlar erkekte paradan önce mücadele ruhuna bakar. Parasız olup ağlamak zırlamak yerine kendini geliştirmeye çalışan erkekler gerçekten çok değerli. Bunu yazmamdaki sebep her gün çok fazla DM geliyor para ile ilgimi çekmeye çalışan. Açıkçası dümdüz zengin olmak her kadının ilgisini çekmiyor. Bugün eski erkek arkadaşım çevresi sayesinde Ferrari bulmuş ve video attı almaya geliyorum seni diye. Halbuki ben onu parası çevresi için sevmemiştim ondan parası yok diye de ayrılmadım sevgisini vermiyor diye ayrıldım ama bunu bile idrak edememiş
17 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Meltem, haklısın vallahi! İnsan ilişkilerinde paranın ötesinde çok daha değerli şeyler var. Mücadele ruhu, kendini geliştirme isteği ve samimi sevgi, Ferrari'den çok daha kalıcı ve gerçek bir bağ kurar. Senin bu olgun bakış açın çok kıymetli. Kendine değer veren insan her zaman doğru yolu bulur! 🚀💖