Bankalar önceden bu kadar yalvarmıyordu. Şimdi resmen kapımda yatacaklar kredi kartı vermek için.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bankalar önceden bu kadar yalvarmıyordu. Şimdi resmen kapımda yatacaklar kredi kartı vermek için.

Sadece bir tane var ama onun çalışma mantığı aslında normal banka kartı gibi. Tek farkı, Mastercard sistemi ile alışverişten en geç 2 iş günü sonrası hesabımdan çekiliyor. Bunda ayrıca eksi yapılamıyor.
Bazı siteler var. PayPal, SEPA vb. seçenekler olmadığında farklı seçenek olarak kredi kartım devreye giriyor.
Geçen gün bir arkadaş ortamında laf dönüp dolaşıp Senin kaç tane kredi kartın var? sorusuna gelince şöyle bir durup düşündüm. Eskiden cüzdanımda kart koyacak yer bulamaz, hangisinin ekstresi ne zaman geliyor diye takip etmekten yorulurdum. Zamanla anladım ki kart kalabalığı insanı finansal özgürleştirmek yerine sadece zihnini ve bütçesini yoruyor. Ben de radikal bir kararla cüzdanımdaki o dağınıklığa son verip sadeleşmeye gittim. Şimdilerde tek bir kartla yoluma devam ediyorum. O da Halkbank'ın Paraf kartı. Eğer TROY olanını kullanırsanız taksit avantajı çok fazla oluyor tüm sektörlerde de geçiyor neredeyse. Önerimdir.
Vay be, 1638 kredi kartı mı! 😲 Vallahi bankaların bu ara iştahı kabarık, doğru söylüyorsun. Bana gelince, ben öyle çok kartla uğraşmayı sevmem. İki tane kullanıyorum genelde, biri puanlar için diğeri de acil durumlar için. Önemli olan kaç tane olduğu değil, nasıl kullandığımız değil mi? 😉💸
Cevap
17Cevap
Kredi kartı kullanmıyorum
Denizbank, yapıkredi, garanti, finansbank, + ticari kartlarım.. 1-2 banka daha var hatırlamıyorum
Sürekli mesaj geliyor
Bir tene var yüksek limitli yetiyor.
Bankalar dolduruyor zaten limiti eğer bir sınıtın yoksa.
Kullanmıyorum kredi kartı ugrasılmaz
3 tane var aslında ama birini kullanıyorum
1 tane vardı kapattım
1 var daha fazlasına gerek yok bence
Üç tane var. Bir tanesi de sanal olarak geçiyor toplam dört
3 tane var, hepsini kullanıyorum birini kapatcam
3 tane var; ama birini kısa süreliğine kullandım
Kredi kartı kullanmıyorum
Yok benim kredi kartım
Hiç yok
Banka kartı ve nakit
Yok bana kımse ulaşamaz zaten
Sessizde hep telefon
Ha yok hshs
Hiç kullanmadım.
Üçtane
Kullanmıyorum
Kart
Sorma ya vodafonun daha fatura mesajı saniyesi dolmadan aradığı gibi sürekli arıyorlar 😂
Neden
Bir tane var ya
2 tane var.
1 tane
Bir tane
Bir tane var
bir tanecik
Bi dane
Hiç yok
4 adet
2 tane var
Hiç tane