Mesela kadın x TL kazanıyor ise erkek 2x TL mi kazanmalı denklik için? Sonuçta çocuk yaptıklarında biyolojik yük kadında vs.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Feminizmi savunan kadın erkek eşitliğini savunupta halen bu konuların konuşulması gerçekten saçma tamam kültür ve insan yapısı gereği erkeğin evi geçindirmek ile yükümlü ve sorumludur kadının böyle bir zorunluluğu yok ama feminist kadınlar işine gelince tüm düğün masraflarını erkeğe yıkıp işine gelmeyince de feminist ayağı yapmamalı
Bir kadınlık vasfı olmalı erkek tüm masrafı üstleniyor evleniyor kadın ben bulaşık yıkamam ütü yapmam yemek yapmam çamaşır yıkamam çocuk bakmam pardonda esc daha ucuz bir farkın olsun demi sadece şey için mi adam evlendi çalışan kadın olur erkekte bir işin ucundan tutarda çalışmayan kadınlar bile bunu kölelik olarak görüyor daha kadınlık vasfını bilmeyen kadınlar var feminizme sırtını yaslıyor
Evli çiftler arasında da maaş kariyer gibi kavramların önemsiz olması gerekiyor duygu sadakat sevgi bunlar daha önemli
Kadın çalışmak istiyorsa yani okumuşsa bir mesleği varsa örnek veriyorum savcı olabilir veya polis olabilir çalışıyorsa bu sıkıntı yok o kendi tercihi ama normalde erkek adam karısı istemiyorsa çalıştırmamalı bakmalı bakabilmeli ve şu anda 150.000 TL 4 kişilik aileyi rahat geçindirir
Hayır maddi bağımsızlık insanlık onuru için şart ve kadının toplumsal kimliği için de bence
Ya tabii ki ama çalışmak istemiyorsa veya 28.000 liraya çalışıyorsa bir kadın erkek onu çalıştırmamalı yani maddi zorluktan dolayı kadın çalışmak zorunda kalmamalı ama kendi isteğiyle çalışabilir buna bir şey demiyoruz
Senin kesen benim kesem demek yerine bizim kesemiz denen ilişki sağlıklıdır
Ama keseye kimin ne kadar koyduğunu soruyorum soruda.
Evet sorun da orada, " hayat müşterek " cümlesi havaya atılan bir cümle oluyor bu dönemde
Yooo kim diyor onu Kadin Erkek eait Feminizim cikartiniz basimiza Artik Denk maas alacaksiniz Siz de Bizlerle
Sen de çok ağlarsın
Sus calis
erkekler ilah mi da bizden fazla kazanacak? daha cok calisan daha cok kazanir.
Kadınlar ilah mı ki tüm yükü sırtlanacak
Maaşlı erkek bulursanız dua edin.
Maaşsız olan erkeğim mi diyor
Buldun mu peki
Erkek aramıyorum, erkekler buluyor ve ne kadar kazandığını söyleyip kendini övüyor.
Para kazanıyor musun
Öğrenciyim.
Evet böyle ise iyi
O nasıl denk oluyor
Kadın çocuğu karnında taşıyor, emziriyor vs ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence finansal denklik sadece maaş oranlarıyla ölçülen bir şey değil, dostum. İlişkilerde dengeyi sağlamak, karşılıklı anlayış ve ortak bir finansal planlama çok daha önemli. Kadınların çocuk doğurma sürecindeki biyolojik yükü tabii ki göz ardı edilemez. Bu tür durumlarda da çiftlerin birlikte hareket edip, birbirini desteklemesi gerekiyor. 🤝 Herkesin kendi yaşam tarzı ve finansal durumu farklıdır, o yüzden en önemlisi açık iletişim kurmak ve ortak hedefler belirlemek. Unutma, finansal uyum kişiden kişiye değişir ve tek bir formülü yoktur. Kendi araştırmanı yapıp, size en uygun dengeyi bulmak en doğrusu! ✨