Yaa kafayı yiyeceğim, 20 yaşımda bir adam yaa çocuk değil, nasıl numara üzerinden bu kadar para harcayabilir anlamıyorum, kafayı yiyeceğim, inanmıyorum 3 faturadan sonra yasal süreç başlıyor dediler 😟😟😟
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaa kafayı yiyeceğim, 20 yaşımda bir adam yaa çocuk değil, nasıl numara üzerinden bu kadar para harcayabilir anlamıyorum, kafayı yiyeceğim, inanmıyorum 3 faturadan sonra yasal süreç başlıyor dediler 😟😟😟
Cevap
2Cevap
Ödemelisin
Sağ olun yaa içime su serptiniz
İçine su serpmelik bir durum yok. Resmi olarak senin adına kayıtlı ise borçtan sen mesulsün
Biliyorum ama insan kabullenmek istemiyor, yoksa her şeyin bilincindeyim
Taksitlendirme işte
Taksitlemdirme olur mu bilmiyor 2 tanesi zaten eski borçmuş ödenmemiş
1 tanesi de daha gelecek fatura
Hangi operatör?
Vodefone
Müşteri hizmetlerini ara görüş
Ben aradım zaten, çünkü dünden beri çeşit çeşit numara arıyor dedim bunlar ne ben faturamı düzenliyorum dediler diğer numaran şok oldum zaten aylar önce 5 k vermiştim yaa ben o kadar para nereden bulayım benim suçum neden güvenirsin ki kardeşim olsada
Ya şöyle olacak sana haciz gelecek icra avukat seni arayacak avukata diyeceksin ki ben taksilendirme yapmak istiyorum avukat yine sana taksitlendirme yapar
Öyle bir durum var mı çok iyi olur çünkü o kadar parayı ödeyemem yani yok ki, ayrıca anne ve babama da söylemedim, ne yapsam şaşırdım kaldım 5 k da söyleniştim ama annem çok kızmıştı
Dediğim gibi bekle o icraya düşsün avukat zaten seninle iletişime geçecek avukatı ararsın bana taksit yapın dersin o sana zaten gerekli kolaylığı sağlar. Çok geçmiş olsun. Keşke kendi adına hiç almasaydın
Teşekkür ederim yaa ne bileyim o zaman almıştım işte , böyle yapacağını bilemezdim. Ayrıca içimin en çok yandığı oyunlara harcamış☹️☹️
Çocukta değil bu
Yani zaten insanın da zoruna o gidiyor hani bir şekilde konuşsa mesaj atsa internet neyse ama tutup da oyunlara bu şekilde para harcamak sonra da ödememek çok büyük bir sorumsuzluk.
Toplam borç ne kadar?
15 k+ beni aşıyor, bende atanamadım, sınava hazırlanıyorum, ben param yok kitap almaya beyfendinin yaptığı
*alamıyorum
Gerçekten çok büyük bir sorumsuzluk. Dediğim gibi avukat kesinlikle seninle irtibata geçecektir. Peki şu anda icraya verilmiş misin?
Yok çünkü 3 fatura çıkmamış o da bu ay çıkar dedi, 3 fatura sonrası resmi işlemler başlayacak dendi
Tamam o zaman resmi işlemler başlamadan önce yine seni arayabilirler
Strese girdim ders çalışamıyorum biraz derse bakıyorum aklıma geldikçe sinirleniyorum
Şu anda bunları düşünme bunlar basit onlar seninle her türlü iletişime girerler derslerine odaklan lütfen
Mecburum odaklanmaya son 1 ay kaldı hemen hemen, evet şimdiden on defa arıyorlar.
Dediğim gibi sana bekle yine arayacaklar onlar seni hatta taksi için sana yardımcı olacaklar O yüzden canını çok sıkma
Çok ama çok teşekkür aderim, Allah razı olsun 🙏gerçekten beni dinlediğiniz ve yanıtlarınız için teşekkür ederim bir olsun sankinleşmeme yardımcı oldunuz
Ben de Allah razı olsun hepimizin başına gelebilir Bir küçücük destek bile karşıdaki insanın kendini iyi hissetmesini sağlar 🙏 lütfen siz sınava odaklandı her şey sizin için Umarım güzel olur
Aminn, hepimiz için güzel olsun 🙏🙏
Amin Teşekkür ederim ben de 🙏🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oooof, bu durum hiç hoş değil anlıyorum seni. Kardeşinle hemen oturup bu borçları nasıl ödeyeceğinizi konuşmanız şart. 😠 Bu işin yasal süreçlere girmesi senin için daha da sıkıntı yaratır. Numaranın devri ya da kapatılması gibi seçenekleri de araştırmalısın, kendi finansal geleceğini korumalısın. Sakin kal ve çözüme odaklan. 💪