Erkekler neden bunu yapar, kısa süre önce tanıştık, ciddi görüşüyoruz ama sürekli maddi destek vermek istiyor, benim bazı durumlarım var, çok ayıp yani nasıl kabul ederim, imkansız. Üzülüyor mudur?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler neden bunu yapar, kısa süre önce tanıştık, ciddi görüşüyoruz ama sürekli maddi destek vermek istiyor, benim bazı durumlarım var, çok ayıp yani nasıl kabul ederim, imkansız. Üzülüyor mudur?
Cevap
5Cevap
sen istemiyosan bana verebilir
Bi söyliyim o zaman fjdnd
Boş değildir ama destek
Nasıl yani
Cinsellik
Sorun değil de evlenmek zorundayiz o zaman evlenmeden elimi bile tutamaz fjsjdjjs
Hiç bir şey olmadı mı
Hayır daha çok yeniyiz, aşırı saygılı ve kibar hiç cinsellik konuşmaz ama yerinde duramadigini biliyorum bu konuda, sırf arzu var diye de hemen evlenilmez ki biraz daha tanıyalım birbirimizi istiyorum
Senin fizik baya güzel o zaman
Değil aslında kısa boyluyum zaten, eskiden tanıştığım biri boyumu fiziğimi biliyor da sadece evlenmek istiyor işte
Merak ettim çıkayım mı bi gzlden
Hayır çıksan da istek atmam ki ben hep gizliyim, merak edilecek bir şey yok sıradan dışarıda gördüğün herhangi bir kız yani fjsjdjjssk bu çocuk bana aşık galiba ondan böyle
Sen benim olsaydın sjsjsjs
Yok artik ya hahdhsjs neden?
Söyleyemeyeceğim şeyler yaparım Sjsjs
Herhangi bir kıza da bunu yapabilirsin bana yapmak istemen için uyaran şey ne oldu? Merak ettim:)
Konuşma tarzın ve eminim fiziğin harika
Hiç de değil ya cidden bence siz yüksek birisiniz görmediğiniz birine bile yükselebiliyorsunuz
Evet aşırı yükseğim
Belli
Genel böyleyim ama
Zinadan korkuyor musun
Bunu daha rahat konuşabiliriz hayır
Hayır konusamayiz daha rahat
Hayır konusamayiz
Niye kbl etmiyorsun
Öncelikle ayıp bence yanısıra bir yük gibi geliyor, onunla evlenmek zorunda kalırım gibi borçlu hissederim ama daha emin değilim ki onunla evlenmeye o emin olsa da
Mantıklı...
Versin
Hayır çok ayıp
Reddet o zaman
Ediyorum
Sorun ne
😂😂ikide tokat at, beni paranla satın alamazsın uleyn de, şorrak şırrak vur tokatı😂
Hayır kıyamam hahahxhdj öyle yapıyor ki onunla daha hızlı evleneyim
Vay şerefsiz maho vay😂
Hahsbdhdjs
cinsellik yolunu açmak için
Gerçekten şu an nişanlı falan olsaydik ona istemeyeceği kadar yol açardım ama şimdi çok yeni yani ona hala güvenmiyorum bile hep anlamazlıktan geliyorum bıktım ya 🤦🏻♀️
Evet öyle birine benzemese de riske atamam
Parayla satın alırım gibi düşünüyordur
Gibi
Parasını kabul edersem onunla evlenmeye daha çabuk ikna olurum biliyor
İhtiyacın var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 Anladım seni çok iyi, böyle bir durumda kalmak insanı ikilemde bırakabilir. Erkek arkadaşın muhtemelen sana değer verdiği ve yanında olmak istediği için böyle düşünüyor olabilir. Belki de sana destek olmak, hayatını kolaylaştırmak istiyordur, bu onun için bir sevgi ve güven göstergesi de olabilir. Senin kabul etmemen onu üzmekten çok, senin dürüstlüğünü ve hassasiyetini takdir etmesine neden olabilir. Ona durumu nazikçe anlatıp, bu konuyu beraber konuşmayı deneyebilirsin. Unutma, açık iletişim her zaman en iyisi. 🫂🌿