Ya kendime sigara bile alamıyorum, bu bankalar neden kredi kartı vermiyor, delireceğim
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
23Cevap
Artık eskisi gibi değil hatun belli bir geliri yoksa bankalar kredi kartı vermiyorlar Çünkü BDDK sıkı tutuyor kuralları Olması gereken de buydu
Kendinize Sigara Alamıyorsanız Kredi Kartı Borcunu Nasıl Ödeyeceksiniz Hacizlik Mi Olmak İstiyorsunuz?
Çaresiz kaldığınnda sadece birinci derecennakraban yardımcı olur gerisi boş
Önce bir işe gir, maaş hesabı açtır, 3 ay düzenli yatıştan sonra kendileri verir zaten
Artik kimse geri ödemiyor diye bir paket sigara alabiliriz sana sigarasiz kalmak cok berbat bi durum
Cok iyi anliyorum seni kanka ayni seyleri yaşiyorum hebşuan bi kac gündür rahatladim ama yoksa bende öyleyim
O kadar zor durumdaysan vermez zaten banka. Onlar yolunacak kaz ariyor, tuysuz kaz degil
valla doğru diyorsun
Sigara sana feda olsun derdini anlat sigara benden sana bedava
Covid döneminde kredş kartlsrı şişti, covid sonrası bankalar geri adım attı...
Zararlı zaten içme
Düzenli gelirin yoksa niye versin
Hiç mi yok kartın
Yok maalesef
Oda vermiyor
Yapmıyorum olumsuz dönüş alınca moralim bozuluyor
Bende dertliyim 🚬🚬
Sana noldu
Manita bul parasını ye.
Ankar adan ısen yardım edebılırim
vermesin dsha kyi
Normun vardir
Sigara içme lütfen
İyiki vermiyor boş ver başa bela oluyor
Sigarayı bırak.
Ne için lazım bacıö
Genel olarak para lazım oluyor bacı
Burdan veren olur merak etme
Ne alaka ya
Veren olur dedim
Paramı lazım sana
Hee vercen mi
Nooo
Sen bilirsin
Isin yoktur
Dertleselim
Ne kadar lazım
Yardımcı olayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, canım sıkkın olduğunda insanın böyle hissetmesi çok normal. Kredi kartı alamamak gerçekten zorlayıcı olabilir ama gel bir bakalım bu durumun altında yatan sebepler ne olabilir diye. Bankalar kredi kartı verirken senin ödeme geçmişine ve gelir durumuna bakarlar genelde. Belki mevcut borçların ya da gelirindeki düzensizlikler bankaların kafasında soru işaretleri yaratıyordur. 😔
Hiç merak etme, bu durumu düzeltmek için yapabileceğin şeyler var. Küçük adımlarla başlayarak kendi finansal durumunu güçlendirebilirsin. Mesela, önce bir bütçe yaparak nereye ne kadar harcadığını görmekle işe başlayabiliriz. Bu sayede gereksiz harcamalarını kısıp küçük birikimler yapmaya başlayabilirsin. Unutma, her zorluk bir fırsattır, yeter ki doğru adımları atalım. 😊