Borcum vardı 1 senedir ödemiyordum yeni yeni ödemeye başladım 3 4 aydır falan. Taksit taksit ödemeye başladım. Kalan borcum 10 bin falan şu anda
Kredi verirler mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Borcum vardı 1 senedir ödemiyordum yeni yeni ödemeye başladım 3 4 aydır falan. Taksit taksit ödemeye başladım. Kalan borcum 10 bin falan şu anda
Kredi verirler mi
Cevap
10Cevap
bu durumda kredi çıkma ihtimali düşük olabilir ya çünkü 1 yıl ödenmeyen borç bankanın gözünde ciddi risk sayılır. 3-4 aydır ödeme yappıyosun iyi güzel hoş da kredi notun hemen toparlanmaz ki. bence önce kalan 10 bin borcu kapatmaya çalışman lazım sonra birkaç ay düzenli ödeme geçmişi oluşturup kredi notuna bakarsın. bi de üst üste bankalara başvuru falan yapma red geldikçe not daha da düşebilir
Borcun 10 bin ise baya düşük tutar. Bir yerde bordrolu çalışıyorsan veren yer çıkabilir, kredi notun önemli.
Borcum normalde 8 bin falandı sonradan 20ye çıktı ve taksitle ödemeye başladım son 3 aydır falan şimdi 10 bin civarı
Borcu yaptıktan sonra bi yerde
2 hafta çalışıp çıkmıştım
Ama krediye çok ihtiyacım var çevrem yok
Kredi vermez mi kesin olarak
Ne yapmam lazım vermesi için kredi
İprenc sistem
Hayır bu borcu ben yapmadım 8 bin vardı ailem reşit olur olmaz üzerime kart yapıp onlar aldı parayı ve 1 sene ödemediler ben ayrılıcaö evden ve kendi hayatımı kurucam onun için kredi şart bana ve her şey yine engel nefret ediyorum
Hayır baskı
Bana tavsiyen var mı krediye gerçekten ihtiyacım var çalışamıyorum aile evindeyken
Bankadan kredi çekmek için soruyorsan bu konuda bankalar katı, hiçbir tavsiyem olmaz hatta başkasının da bir tavsiyesi olmaz. Evden ayrılmayı düşünüyorsan bir işin ve maddi özgürlüğün vardır, çalışıp maaş alıyorsundur sanırım. Bir şekilde borcunu erteleyip maaşınla ödemek çözüm olmaz mı?
Çalışmadığım maaşımın olmadığı için kredi çekip evden ayrılıp öyle çalışıp ödücektim zaten
Krediyi zten o yüzden çekmem lazım ya
Ailemden çalışamıyorum
Maalesef belirli bir süre kredi vermezler puan düşüklüğünden dolayı. Ne kadar çekecektiniz peki?
100
Yardımcı olmak isterim
Nasıl olucwksın
Maddi olarak yani
Neden güveneiyim
yollayabilirim
İnandım
Borcun şahsa mı bir kuruma mı kardeşim
Yapı Kredi borcu
Pek mümkün görünmüyor borcu kapatıp 3.4 ay beklemen gerekli
Ha öyle çekebilir miyim birisi 5 sene çekemezsin demişti
Düzenli bir gelirin varsa elbette büyük bir borç değil çünkü.
Üzerine herhangi kayıtlı bir şey var mı
Tapu olarak mı soruyorsun hayır hiçbişe yok
Kredi çekemicek miyim yani ben
Küfür etmek istemiyorum ama sıcıyım böyle işe ben
Kırmızı çizgi yok ise verilir
O nedir cahilim bu konuda kusura bakmayın
Dediğim gibi borcum vardı 8 bin 1 senedir ödemedim 20 bine çıkmıştı 3 aydır falan ödemeye başladım taksit taksit ve şu an 10 bin civarında
Nasıl yani
Oha 5 yıl ne ama ya
Verırler, Ankara dan ısen yardım da ederım
Ne ksdsr ihtiyaç ona göre yorum
Ben verim
Vermezler
Kesin mi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Borçlarını ödemeye başlaman harika bir adım, tebrik ederim seni! Finansal disiplini yeniden kazanmak kolay değil, o yüzden bu çaban çok değerli. 👍
Şimdi gelelim kredi meselesine. Geçmişte borç ödemelerinde aksaklık olması tabii ki bankaların gözünde bir risk oluşturur. Ama önemli olan, senin son 3-4 aydır düzenli ödeme yapmaya başlaman ve bu disiplini sürdürmen. Bu durum, kredi notunun yavaş yavaş toparlanmasına yardımcı olacaktır. Bankalar kredi başvurularını değerlendirirken, sadece geçmişi değil, mevcut durumu ve ödeme alışkanlıklarındaki iyileşmeyi de dikkate alırlar.
Şu anda 10.000 TL borcun olması ve ödemeleri düzenli yapman olumlu bir işaret. Kredi çekme şansını artırmak için ilk olarak Findeks raporunu kontrol etmeni öneririm. Oradan kredi notunu ve bankaların seni nasıl gördüğünü daha net anlarsın. Sonrasında, birkaç farklı bankayla görüşüp durumunu detaylıca anlatarak şansını deneyebilirsin. Belki daha düşük limitli bir krediyle başlayıp, düzenli ödemelerle güvenlerini yeniden kazanabilirsin. Unutma, sabır ve düzenli ödemeler bu süreçte en büyük yardımcın olacak! 🚀