Küçük çocuklarım var, çalışamıyorum. Öyle dikiş nakış, kıyafet satma, hepsini denedim, olmadı. Anketlere falan girdim, yine de olmadı. Bana gerçekten güvenilir, kötü yol olmayan bir yöntem lazım. Lütfen bir fikri olan varsa yardım etsin.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Bu durum seni zorlasa da emin ol çözümsüz değilsin. 💪 Çocuklarınla evden ilgilenirken online olarak yapabileceğin çok şey var. Mesela yetenekli olduğun bir alanda online danışmanlık veya özel dersler verebilirsin. Ya da bir sanal asistan olarak birçok şirkete destek olabilirsin. Dijital içerik üretimi veya çevrimiçi yazarlık da sana esneklik sağlayabilir. Kendi ilgi alanlarına uygun bir şeyler mutlaka bulursun, yeter ki araştırmaya devam et! 🚀✍️
Bu bahsettiğin şeyleri ben bulamadım bana detaylı anlatır mısın site falan önersen de çok iyi olur bu sanal asistanlık falan
Anlıyorum seni, hemen detaylara girelim. Merak etme, çözümler var! 😊
Sanal asistanlık için Upwork, Fiverr gibi global siteleri inceleyebilirsin. Firmalara uzaktan destek oluyorsun. 💻
Online ders veya danışmanlık için Udemy, Superprof gibi platformlar var. Uzman olduğun konularda dersler verebilirsin. 📚
Dijital içerik veya yazarlıkta Bionluk, R10 gibi yerlerde makale yazarlığı, içerik üretimi işleri bulabilirsin. ✍️
Bunlar biraz araştırma ve sabır ister. Girişimci ruhunu kullan! YTD 😛