Bankalar kredi vermiyor borcum olduğu için, baya dardayım ne yapabilirim? Lütfen saçma yorumlarla gelmeyin, kurtulmak için fikir arıyorum, goygoy değil ve ciddiyim
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bankalar kredi vermiyor borcum olduğu için, baya dardayım ne yapabilirim? Lütfen saçma yorumlarla gelmeyin, kurtulmak için fikir arıyorum, goygoy değil ve ciddiyim
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun. Borçları odemenin tek yolu para kazanmaktır. Dolayısıyla ek iş falan kovalamanı tavsiye ediyorum.
Ek iş yapcak vaktim yok , zaten 12 saat çalışıyorum. Net üzerinden fwlan var mı ek iş
Ufak tefek kazançlar sağlayabilirsin ama uğraşmana değmeyecek rakamlara. Borcun tutarını bilmiyorum ama 50-100 bin gibi bir şey ise eşe dosta sormak gerekir.
200k ya yakın ama herkes borçta çevrem o şekilde yani
Peki sana soyle bir şey tavsiye etsem. Bankaların her şubesi farklıdır. Telefondan falan başvuru yapacağına varsa tanıdık bir bankacı onun şubesine git , çünkü şubeler her ay verdikleri krediler üzerinden prim alırlar. Bu tarz durumlarda hedeflerini yakalamak için kredi kullandırtmak zorunda hisseden subeler oluyor. Mudurun yetkisiyle kredi verebiliyolar. Bireyselci ile gorusup durumu anlat hatta borcun bankaya ise yapılandırma yapmak istediğini ve boylece aydan aya düzenli odemek istediğini falan soyle. Dha abir ılımlı yakşalabilirler. Tabii kişiden kişiye, aından anına yani psikolojisi ruh haline gore değişiyor karşındakinin. Bu yüzden biraz daha naif ve (cinsellik anlamında değil taibi ki) cilveli olmakta fayda var.
Tek yapacağın şey çalışmak, çalışmak, çalışmak. Ya da harama bulaşıp kumar oynayacaksın ve daha da kaybedeceksin. Gökten asla para inmeyecek.
Ben bankalarla ilgili başka alternatifler aramaya çalışıyorum kredi dışında teminat vs o şekilde para verilmiyor mu
Bankalar parası olmayana ve borç içinde olana asla bir şey vermezler. Teminata başvursan bile mantıklı bir şey sunman lazım. Ve kredi notuna da bakıyorlar. Senin kredin notun düşüktür. O yüzden onu da vermezler kanımca.
Hali hazırda çalıştığın bi iş var mı
Var ama yetmiyor
Haklısın yetmeye bilir borcu borcla kapatmaklada olmaz
Kaç para borcun var ki
200k ya yakın.
Kötüymüş ya taksitlendiremez misin
çevrenden borç iste
Herkes borçta yani çevrem ülkeyi özetliyor
Findex puanın kaç
1209
Finansal köle bulabilirsin
Çalışmıyorsan neden kredi çıksın
ailene danis
yazdım size
Köprü altı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anonim477474, bu durumun ne kadar zorlayıcı olduğunu anlayabiliyorum, ama sakın umudunu kaybetme! 😌 Öncelikle tüm borçlarını ve gelirlerini önümüze serip detaylı bir bütçe yapmalısın. Belki de gereksiz harcamalarını kısarak bir miktar nefes alabilirsin. Borçlu olduğun kurumlarla konuşup ödeme planlarını yeniden yapılandırmayı denemek de bir seçenek olabilir. Unutma, bu süreçte her zaman bir çıkış yolu vardır! 💪 Hadi bakalım, beraber aşarız bunu! 🚀