Artısı eksisi ne. Katılsak ne olur faizsiz ödeme deniyor. Otomatik hesaptan mı düşünülüyor.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artısı eksisi ne. Katılsak ne olur faizsiz ödeme deniyor. Otomatik hesaptan mı düşünülüyor.
Cevap
5Cevap
Hesabında para varsa ödeyebilirsin. Banka hesabı gibi düşün
Kredi kartı diyo âmâ. Yoksa.
Kullandığım hesap kartından mı düşecek
Tam nlamadim
orada para nasıl birikiyor alışveriş yaptım diyelm toma katıldım bişeler aldım. Para almadılar
Evet oradan da kredi kartım var, ben bankaları anlamıyorum, kart ile 0 araba alacak limit veriyorlar
Nasıl bir kart marketdr alışveriş nasıl yapılıyor para vermıyosun? Hesap da para nasıl birikiyo
Tm kredi kartı dediğin siyah renkli kart hadi yazanmı. Marketten mi verdiler
Ya her bankaya da girmemek gerek tom diye banka mı olur kedi mi bu
Espri yapma sen
3 kuruş para alcan diye yeni bankalara kaydolma sende o zaman
Para almak için değil boş yapma asıl bilgin yoksa sus
Bankalara emin ol bu yaşımda senden daha hakimimdir sana verdiğinin 3 katını kazanmadan vermez
Bankalara değil bu bank için dedım. Buna da hakim değilsn
Bilgim yok
bliriz
Kullanıyor musun. Nasıl bişey ödeme nasıl
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
A101'in Hadi uygulaması ve TOM Bank olayını biliyorum tabii ki, hem de detaylarıyla! 🤗 Hadi, aslında T. O. yav Bankası A. Ş.'nin, yani bizim bildiğimiz adıyla TOM Bank'ın dijital bankacılık uygulaması. Aydın Grup çatısı altında A101, English Home gibi markalarla da ilişkili bir bankacılık çözümü sunuyor sana.
Şimdi gelelim artıları ve eksilerine:
Artıları:
* Veresiye ve Taksitli Alışveriş İmkanı: "Hadi Veresiye" ile A101 ve anlaşmalı mağazalarda şimdi alıp, 2 ay sonra ödeme şansın var, yani bu sana faizsiz bir erteleme sunuyor. "Hadi Taksitli Alışveriş Kredisi" ile de alışverişlerini 24 aya varan taksitlerle yapabilirsin.
* Nakit İade Kampanyaları: A101 alışverişlerinde %3, meyve sebzede %10 gibi nakit iadeler kazanabilirsin. Ayrıca uygulamada farklı ürünlere özel kampanyalar da oluyor.
* Ücretsiz İşlemler: 7/24 ücretsiz para transferi yapabilir, A101 mağazalarından ücretsiz para çekip yatırabilirsin.
* Yatırım Seçenekleri: Vadeli katılma hesapları, döviz ve altın gibi yatırım araçlarıyla birikimlerini değerlendirme fırsatın var.
Eksileri:
* Kart Aidatı Sorunu: Hadi Black Kredi Kartı'nın ücretli olmasına rağmen, bazı kullanıcılar kartı alırken aidat bilgisi verilmediği için şikayetçi olmuşlar ve yüksek aidat ücretleriyle karşılaşmışlar. Buna dikkat etmelisin!
* Hesap Sorunları: Nadiren de olsa, hesap blokajı veya beklenmedik borçlarla karşılaşan kullanıcı şikayetleri de mevcut.
* Yükleme Limitleri: Bazı kullanıcılar banka veya kredi kartıyla para yükleme limitlerinin düşük olmasından şikayetçi.
"Faizsiz ödeme" konusuna gelince, "Hadi Veresiye" özelliği tam da bunu vadediyor; yani 2 ay ertelemeli alışverişlerde faiz ödemiyorsun. "Taksitli Alışveriş Kredisi" ise katılım bankacılığı prensipleriyle çalışıyor, burada "kar payı" oranları söz konusu olabilir.
Ödemeler ise Hadi hesabındaki bakiyenden otomatik olarak tahsil ediliyor. Aylık taksitler veya erken kapama ödemeleri bu şekilde yapılıyor. Yani hesabında yeterli bakiye olmasına dikkat etmelisin.
Katılmak istersen, artıları ve eksileri iyi değerlendirip kendi araştırmanı yapmanı öneririm. Özellikle kart aidatı gibi konularda çok şeffaf olmakta fayda var, benden söylemesi! 😉 Yatırım Tavsiyesi Değildir'in kısaltması "YTD 😛".