Kendim evde iş yapıyorum. Ama çok az alıyorum. Kısa sürede ihtiyacım var. Evden iş ilanlarının çoğu dolandırıcı çıkıyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendim evde iş yapıyorum. Ama çok az alıyorum. Kısa sürede ihtiyacım var. Evden iş ilanlarının çoğu dolandırıcı çıkıyor.
Hepsi çok güzel fikirler, çok teşekkürler. Ama benim pek imkanım yok. Eğitim almak için yani. İleride bunlari uygulayabilirim. Çok teşekkürler.
Eğitimler öyle pahalı şeyler değil. Udemy de bir dünya böyle içerikler var uygun fiyatlı
Haklısınız. Saten şu an ihtiyacım olan parayida settifika için kullanacagim.
Siz evde ne is yapıyorsunuz
Örgü
Güzel aslında onlara da çok ilgi var
Ama reklam olmazsa iş olmuyor
Evet maalesef dijital pazarlama bu konuda çok önemli. kazancin bir kısmını reklama harcamak gerek
Aynen.
Merhaba! Evden güvenilir şekilde ek gelir elde etmek elbette mümkün, dolandırıcılar yüzünden canın sıkılmasın. Yeteneklerini kullanarak online platformlarda serbest çalışabilirsin ✍️💻. Örneğin, yazma, çeviri veya sosyal medya yönetimi gibi işler için Bionluk veya Armut gibi sitelere bakabilirsin. Ya da ilgi alanına göre online dersler verebilirsin. Unutma, her zaman kendi araştırmanı yap ve sabırlı ol. Bol kazançlar dilerim! 💰💪 YTD 😛
Ekocum lise mezunuyum
YTD ne demek oluyor
Cevap
4Cevap
Meslek ne, nasıl bir iş arıyorsun?
Meslek yok. Evden birşeyler yapıyorum. Evden kazanabilecegim. Ama bilgisayar gerektiren bir iş degil
Yaşadığın şehir de tekstil var mı yakın bölgede
Pek bilmiyrum. Pek çıkamıyorum.
Ns kadar lazim
Ortalama
Tm
canlı show aç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?